0

insanın bilgi alması için güzel bir site. hem para hemde manevi bilgi alıyorsun. bence güzel düşünerek yapılmış bir site.

0

yani bence faydalı bir uygulama. hem maddi yönünden bize bir miktar kazanç sağlıyor. hem de bazı şeyleri öğrenmemiz ve araştırmamız için bizlere yeni bir kapı açıyor.

0

evet cok faydali hem öğrenme şansımız var hemde para kazanıyoruz.

0

bence çok faydalı hem öğreniyorsun, hem öğrendiklerini paylaşıyorsun bilmediklerini de araştırma gayretine düşüyorsun. son zamanların en güzel sitesi diyebilirim.

0

evet sorumani hep para kazandırıyor hem eğlendiriyor ve sorumani ekibleri çok güler yüzlü ne zaman e-mail yoluyla iletişime gecsem çok samiler seviyorum burayı onun için ve burda daha fazla bilgi edinmiş oluyorum işime yarıyor yani bazen bilmediğim şeyleri burdan öğrenip kulturm daha fazla gelişmiş oluyor bence burası çok güzel ben faydasını görüyorum yani

0

evet düşünüyorum.
bilmediğimiz bir çok bilgiyi buradan öğrenebiliyoruz.
aynı zamanda hem eğleniyor hemde kazanıyoruz.
sorumani ekibi kazançlarımızı arttırmak adına yarışmalarda düzenliyor.
bence burası kaliteli insanların ve soruların bulunduğu bir site.
burada olmak beni mutlu ediyor.

0

burada entelektüel bilgi birikimi daha geniş olan insanlar bulunuyor orda daha çok çoluk çocuk ya da cahil* diye hitap ettiğimiz amaçları farklı olan insanları barındırmakta bence bu formatı bozmadan devam ettirmeyi başarabilirlerse gerçekten çok güzel işlere imza atabilecek bir platform olabilir günde iki saatimi burda geçiriyorum ve bir sürü şey öğrendim su ana kadar çok başarılı buluyorum bazı arkadaşlar da çok kültürlü tertemiz bir platform

0

evet. sorumani benzeri diğer site tam bir çöp kutusu na dönüşmüş durumda. burası nezih.