0

hiçte özendirici değil. ben bir çoğunu izlerken çok saçma geliyor. sanki insanlar oraya kendilerini rezil etmeye gelmişler gibi geliyor.

0

kötüye özendirici kaç kişi orada yapılan yemeğin tarifini aldı ki? ancak kavga dövüş saygısızca konuşmalar, birbiri ile laf yarıştırıyorlar.

0

evet özendirmez olur mu evde çocuklar annesinin yaptığı yemeği eleştirip puan verir oldu ye. insanı artık zıkkım ye deme derecesine getiren tipler türedi etrafımızda. sanki hepsi gurme hepsi vedat milör. yok canım bu olmamış, hanım bugün geçen ki gibi olmamış böreğin otur sıfır. yakında kadınlar protesto edip yemek yapmayı bırakacak bence hep bir eleştiri çünkü bu yemek programları yüzünden. ama bir şey de yok diye oturup izliyoruz. acıyorum o tabaklar da kalan yemeklere, inşallah gerçekten hayvanlara veriyorlardır.

0

illaki özendirici oluyor ya da heves ettiriyor ama çocuk ev derken şahsen ne kadar aklımda kurarsam kurayım fırsat bulup anca hayal kurabiliyorum dahası olmuyor

0

kavgaya ozendirici olfuklarini dusunuyorum. cunku yarismaya uygun davranislar sergilemiyorlar, hep kendileri iyi yapar yemekleri. digerleri bilmez tavirlari boyle. kavgaya, kibre ozendiriyorlar.

1

türk televizyonlarında yemek programları içerikleri sadece dedikodu ve kavgadan ibaret olduğu için yemekle kimse ilgilenmiyor diye düşünüyorum. ancak yabancı yemek programlarında yarışmacıların bitirme süreleri o kadar az ki; bırakın kavga etmeyi, konuşmaya vakitleri olmuyor ve sonuç olarak sadece yemek izlemiş oluyorsunuz..

0

tamamiyle çok saçma proğramlar kanal editörleri boş yere para harcıyorlar banane kim daha iyi yemek yapıyor kim daha güzel yapıyor benim annemin yemekleri hepsine 10 basar herkesin annesi eşi nin yemeği daha lezzetli ve güzeldir onlara verilen para ve yapımcılara sunuculara ödenen parayı herhnagi bir kimsesiz çocuklar vakfina verseler 1 günlük proğram masraflarından 1 aylık yemekleri çıkar işte toplum oalrak kaybettiğimiz noktalar bunlar