0

ilişkide yaş farkı önemlidir. aşırı yşa farkı ilişkiyi olumsuz etkiler. kavgalara sebep olur. ilişkiyi sonlandırabilir.

0

erkek kadından 3 4 yaş büyük olunca sorun olmuyor ama eğer kadın büyükse sıkıntı bence çünkü erkek geç olgunlasiyor ama kadında öyle daha erken yaşlarda başlıyor

0

önemli olması gereken şey bence düşünce yapılarının uyuşması ve olgunluk çünkü çok büyük insan tanıdım henüz olgunlaşmamış.

0

yas farki cok onemli degill ama cok fazla yas farki olunca olmuyooo bencee ama olmasi gerek kafalarin uyusmasi yas farkli bazi yerlerde önemli olan bisey aile de önem li olabilir benim icin fark yok ama yas farki çok fazla olmadiktan sonra sorun olmaz bence

0

hayır bence yaş farkının bir önemi yoktur ama şöyle yoktur eğer karşınızdaki kişi çocuk yaşta değilse yoktur çocuk yaşta biri belki büyük birine karşı hayranlık duyabilir ama yetişkinlerin ona hayranlık duyması doğru değildir yani bir çocuğa. bu bakımdan da bir çocukla olan yetişkin için yaş farkı tabiki önemlidir. ancak belli yaş üstünde olan aklı fikri olan bir insanla belli düzeyde yaş farkı olan birisi ile olan yaş farkı çok da önemsemez özellikle o kişi çok yaşlı falan gösteriyorsa bence doğal birşeydir. ben bu tür durumların sevgiyi etkileyeceğinie pek inanamıyorum açıkcası bu açıda da normal buluyorum insanlar arası da ki yaş farkını olabilir bence aşık olunca görmüyorsunuz çünkü mantıklı düşünseniz belki gözünüz görür farklı düşünürsünüz ama asşk olunca farklı okuyrı.

0

yaş farkı kişiye toluma göre değişiyor iyi yada kötü denmiyor işin içine aşk girdimi yaşın önemi kalmıyor tabi mantıklı olmak dah iyi 50 yaş nerde 30 nerde

0

çok fazla olmadığı zaman önemli değil aşk bu yaşı dinlemiyor o kişi gönlüne düşünce gözün kör oluyor bütün engeller kalkıyor aradan kör oluyorsun gözün yaşı değil hiç birşeyi görmüyor aşk çok başka bir duygu karşındaki insan iyi olunca yaşaması çok güzel bence.

0

yaşın aradaki farkına bağlı, tamam aşkın gözü kördür fakat arada 20 yaş var üse bana göre bu yanlış, 3 yaş 5 yaş eyvallah.

0

aşkta yaş farkı önemlidir en fazla 4 veya beş yaş olması lazım çok fazla yaş farkı olursa bir sürü olumsuz etkileri vardır saymakla bitmez .

0

bence askta yasin onemi yoktur insan her yasta seve bilir benim bazi tanidiklarim var kizin 20 yasi var erkegin 40 yasi var ve cok mutlu bir evlikleri var

0

bu soruyu 6ay önce sorsanız hayır derdim amma var eşim benden büyükdü benim 26tı onun 40 yaşı vardı ve hiç anlaşamıyorduk hep kavqa ediyorduk yaşın önemi büyük ben gezmek isterken o evde oturmak ister genç gibi olmuyor nede olqun oluyorlar ben olqundir diye evlenmiş dim ne oldu çoocuk gibi bir şey oldu hayatım zindan oldu 2-3 yaş büyük olması iyidir amma fazlası zarar benim gibi boşanırsınız rabbim her kesi mutluluk etsin benide

0

çok uçurum yoksa sorun değil ama fazlası bence uyum açısından sıkıntı yaratabilir. ben normalde kadın küçük olsa sorun değil ama erkek küçük olursa sorun olur diyenlerden değilim. ama erkeğin olgun olması açısından 4 5 yaştan fazla büyük olmamalı kadın. ama erkek büyükse 10 yaşta olsa çok dert değil. çünkü kadın evlilik yükünün altına girince o hayata çabuk adapte olup şartlarla olgunlaşabiliyor.

0

çok büyük bir yaş farkı olmadığı sürece sıkıntı olmaz diye düşünüyorum..mesela annemle babam arasında 7 yaş var.

0

çok abartı olmadıkça önemli değildir ama erkek büyük olmalı çünkü kadınlar erkeklerden önce olgunlaşır bu nedenle erkek kadından büyük olmalı maksimum 3 5 yaş

0

bence yoktur ama aşk geçici olduğu için bi zaman sonra sorun çıkar.

0

5 ya da 6 yaş arada olması iyi bence çünkü hem akıllar uyuşmuyor,onun isteği senin isteğine uymuyor falan o yüzden fazla yaş farkı olmamalı.

0

yas farkinin onemi vardır eğer gerçekten bir asksa 5 yada 8byas 10 15 20 yas bunlar cikar iliskisidir

0

aradaki yaş farkına bağlı olarak aşkta yaş farkı önemlidir mesela arada 15 yaş yaş farkı var bu onceki yıllara sorun olmaz ama ileriki yıllarda sorun oluyor .askar yaş farkı kişiden kişiye göre değişiyor mesela ben en fazla 5 yaş büyük olsun isterim benden daha fazla yaş farkı olunca arada sıkıntı çıkıyor anlasamamazliklar oluyor çünkü çiftler arasında yaş farkı az olunca da h uyumlu olunuyor.

0

aşkta yaşın önemi yoktur ama kimi insanlar için büyük bir sorun

0

bence aşkta yaş farkı çok önemli değil ama arada çok büyük fark varsa bu ileride her konuda ilişkiyi sıkıntıya sokabilir. bence ilişkide ideal yaş farkı 10 yaşa kadardır. yani 25 yaşında bir kadın 35 yaşında biriyle birlikte olabilir ama 25 yaşında bir kadın 45 veya 50 yaşında biriyle birliktede olabilir ama hiçbir şekilde hayatları birbirine örtüşmez isteklere aynı de indir. o yüzden sıkıntı yaratabilir.