0

tabiki de var güven olmayan bir ilişkide ilişki olmaz aşk olmaz sürekli aklında güvensizlikler düşünceler sürekli beni aldatıyor mu yalan mı söylüyor seni seviyorum kelimesinde bile yalan olduğunu düşünürüz o ilişki de ilişki olmaktan çıkışır karşındaki de kendi de yıpranir o yüzden güven bir ilişkideki en önemli birşey bence.

0

aşkta güven elbette çok önemlidir.aşık olduğu kişiye insan güvenmek ister.güvensizlik olursa o aşk uzun ömürlü olmaz.güven onun için önemlidir.aşta saygı da olmalı.güven ve saygı ikisi olursa aşk büyür,yeşerir.

1

tabii ki de güvenin önemi vardır. aşkta sadece aşk da değil ,arkadaşlıkta, dostlukta, akrabalıkta her şey de güven önemli güven olmadan saygı olmaz, sevgi olmaz. tamam kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı göstermek zorundadır. yani güven her şeyin başına çeker saygıdan daha önemlidir. güven çünkü sen bir insana güvenirsen anca onunla ilişkini devam ettirebilirsin, eğer sen karşındaki insana güvenemezsiniz zaten o ilişkin hiçbir şekilde anlamı kalmaz. ona zaten ilişkide denmez de ondan dolayı sadece aşka değil, her şey dedi ben başta gelir güven olmadan hiçbir şey olmaz.

0

güven olmayan yerde, saygı da yoktur bence önemli