0

en son 1 yıl önce ıyı kavga ettık inşaata çalışırken semtın abazalar’ı artıslerı laf atmaya başladılar uzaklaştırmaya çalıştık dınlemedıler megerkı ıcıp ıcıp gelmısler ama geldıler darbeyıde yedıler baya büyük kavga oldu kısacası

1

en son ne için kavga ettim kısaca anlatmak istiyorum. bundan üç gün önce annemle bir akrabamızı ziyarete gittik .yolda bir annenin hemen hemen iki en fazla üç yaşında ki kızını dövdüğünü gördüm o kadar çok ağlıyordu ki ve o kadar şiddetli tokatlar yiyordu ki o kızın canı neydi ki dayanamadım ve engel olmak istedim ne yapıyorsunuz ya diye bağırmaya başladım oda karşılık verdi seni ilgilendirmez benim çocuğum değil mi döverim de severim de gibi laflar da bulundu ben de evet ama yani yaşı çok küçük her ne yapmışsa da daha hiçbir şey anlamıyor yaramaz da olabilir daha küçükmüş dedim oda ben bakamıyorum dedi her şeyi istiyor dedi benim onu alacak hiçbir şeyim yok yani benim anladığım maddi durumu yok ve küçük çocuk bundan ne anlasın gördüğünü istiyor tabi işte her gördüğünü istediği için de annesinden şiddet görüyordu.neyse konuşup güzelce anlatmak yerine şiddete başvurmuştu gerçekten o kadar fena bir şekilde dövüyordu ki sanki iki büyük birbirine girmiş gibiydi.küçük kıza çok acıdım ve müsade ederseniz 5 dakika sonra kızınızı getireceğim deyip aldım kadın bağırdı nereye götürürsen götür dedi.küçük kızı aldım ve markete gittim burdan ne istiyorsan alabilirsin dedim.yüzüme bakıp öyle güzel gülümsedi ki teşekkür ederim der gibi.kızı getirip annesine teslim ettim ama annesine gitmek istemiyordu kadın ne kadar dövüyorsa artık ondan çok korkuyordu maalesef ki o küçük kızı annesinin eline vermek zorundaydım. sonra kadınla konuşmaya çalıştım hiçbir şekilde anlamadı sonra kavga ettim bağırdım çağırdım sen nasıl annesin dedim nasıl bir vicdana sahipsin dedim şu yaştaki çocuk nasıl döversin dedim hiçbir şekilde dinlemedi en son kavgamda bu kadınla olan kavgamdı.

-1

en son bi otobüste adamın birisini dövmüştüm. bizim bir arkadasımız var ve sürekli kendi kendine konuşuyor. ortam hiç fark etmiyor ev,araba,metro,otobüs hatta tuvalette bile cocuk yüksek sesle kendi kendine konusuyor. bi gün gene otobusteyiz benim evime gidiyoruz. arkadasım geme otobuste yüksek sesle konusmuş. benim kulagımda kulaklık var hiç dikkat etmiyorum bile. neyse cocuk küfür etmis konusurken, yanındaki adamda bana ediyor siye düşünüp bizim cocugu dövmüş. kafamı bi cevirdim bizim cocuk yerde adam onu dövüyor. gittim hemen adamı kaldırdım cocugun üzerinden “ne oluyor lan? hayırdır!” dedim. adamda bana “hiç bi şey yokken küfür etti!” diye cevap verdi. bizim cocukta anlattı ben ona etmedimki ya falan dedi. bende olayı anladım ve adama tatlı dille anlatmaya calıstım. fakat adamın anlamak gibi bir niyeti yok sürekli siz dalgamı geviyorsunuz,siz? çocuk mu kandırıyorsunuz? diyip duruyor. en son adam; “hepinizinin a.. korum lan!” diyince bana gelenler geldi. bastım otobüsün düğmesine durakta durduk. adamın kolundan tutup zorla indirdim ve bizde indik. adamı cektim direğin oraya basladım dövmeye. bizim cocuklar yeter fakan desede ben hırsımı alamadım. baya baya dövdüm adamı. polis falan geldi sonra ifade falan derken sükürler olsun belasız bi sekilde atlattık bu olayı.

0

en son eşimle tartıştım.
konu benim ayakkabı almamdı.
bir çok ayakkabım varken neden ayakkabı alıyormuşum anlamıyormuş.
bu yüzden tartıştık biraz.

0

eşim bu kadar çok tatlı yeme disciden eve gelemiyoruz dedi. onun tartışmasını yaptık maalesef.