4

marketlerde ya da satış mağazalarında promosyonlu ürünlerin takibini yapıp, onları alanlardan mısınız?

ben genelde ihtiyacım varsa, bunları takip ederim..fiyatı da uygun ise alırım.

12 cevap
0

evet, indirimli urunleri takip ediyorum. sahsim adina soyleyeyim ayagimi yorgana gore uzatmak icin takip ediyorum diyeyim. yani bu zamanda biliyorsun enflasyon almis basini gitmis. yeri geldigi zaman ihtiyacim varsa indirimdeki urune, o zaman aliyorum. ihtiyacim yoksa almam.

0

takip edenlerden değilim ama ihtiyacım olduğu için almaya gittiğimde promosyonlu urun daha mı avantajlı diye bakarım ve ona göre alirim tabi ki.

1

bazı ürünlerde takip ediyorum ya da bazı dönemlerde gidip ihtiyacım olan ürünleri alıyorum. özellikle migros'un kozmetik ve bakım ürünlerinde yaptığı %50lik indirimler ciddi bir indirim oluyor ve tercih ediyorum.

aklıma kupon bağımlıları belgeseli geldi. alışverişlerini neredeyse bedava yapıyorlar kupon biriktirip kampanya takip ederek. sanırım bu yurt dışında daha da yaygın. ülkemizde pek yok.

0

bu marketlerdeki indimleri urunleri esim takip ediyor o zaten lazimsa ihtiyac varsa tabiki hem eve hem hem kendine hemde cocuklara alir buda bizim icin kazanc olur butceye katki saglar.

1

ben takip etmeye çalışıyorum artık alım gücümüz baya düştü malum

1

ben pek takip yapamıyorum. zaten artık mecbur kalmadıkça alışveriş yapmıyorum. zaruri ihtiyaçlarım için yapıyorum sadece. bunun için bir de promosyon ya da indirim takip etmek gereksiz geliyor bana.

ama gittiğimde indirimli veya promosyonlu ürünlere rastlarsam ve ihtiyacım da varsa alırım. bazen prpmosyonlu diye biraz daha pahalı olabiliyor ürün. eğer promosyon olarak verilen ürüne ihtiyaç uoksa kalkıp da o ürünü almanın da bir manası yok. yazıktır, israfa girer böyle şeyler.

0

aktüel ürünler kataloğunu alır uygun ürünleri takip eder alırım

1

ben de alırım bazen çok güzel indirimler oluyor malum öğrenciyim acımıyorum indirim kovalıyorum gerçekten çok uygun fiyatlara kaliteli ürünler alma şansımız oluyor mesela colinsin depo boşaltımı oluyor bazen çok tatlı indirimler yapıyorlar güzel karlı alışverişler yapabilirsiniz siz de sadece internetten de takip edebilirsiniz n11 .com un da çok güzel bir şekilde indirimleri oluyor indirim çekleri dağıtıyorlar yirmi lira otuz lira az para değil size tavsiyem bol bol indirim kovalayın iyi alışverişler ..

0

evet bende takip ediyorum ablacım. hele hele bekar biri olarak resmen bu son 1 yıldır aktüelleri fazlaca takip ediyorum. alacağım ütünün, blenderin, tost makinesinin gibi gibi ürünleri piyasa fiyatının altında alabiliyorum "çeyiz" için. ne vardı böyle saçma şeyleri çeyiz saymak yerine kitapları saysalardı çeyiz yerine.

0

indirim olduğu zaman çoğu markadan mesaj gelir. marketler de indirimli ihtiyacım ve güzel bir ürün olunca tabiki alıyorum,satış mağazalarında genellikle sezon alıyorum ama güzel bir şey görürsem indirimli alıyorum yada promosyonlu.

0

ihtiyacıma göre değişir kısa bir süre sonra zaten o ürünü alacaksam indirimi ve promosyonlu gördüğüm zaman alırım. sonuçta devir ekonomi devri.

1

marketlerde ya da satış mağazalarında promosyonlu ürünlerin takibini yapanlardan biri değilimdir. fakat ara sıra yaptığım olmuştur.