0

zeytinyağı sarımsak. sabunla yıkamanızı tavsiye ederim. kimyasalı bırakın.

0

saglikli saclar icin onerim: biz kucukkn annm zeyinyyagi surerdi aksam sbh klktgmzda yikrdi pril pril saclrmz olurdu ama kepek icinse sirke cok etkili kesinlkle kullnmanizi onerirm cok ii glio.

0

özellikle boyalı sarı saçın sağlıklı olduğu pek görülmemiştir. yanmış bir saça ne yaparsan yap boş. sadece anlık olarak yumuşatıp nem takviyesi yapılabilir. ama genel olarak sağlıklı saçların sırrı saçı nemli tutmaktan geçer. kurumuş saç yıpranmış saç demektir. doğal hindistan cevizi yağı ve hakiki zeytinyağı çok iyi gelecektir. zeytinyağını maske gibi uygularken yanmayacak şekilde ılıtıp diplere masaj yaparak yedirirseniz hem sağlıklı hemde hızlı uzayan saçlra sahip olursunuz. diğer güzel nem veren maske ise. mayonez yumurta ve bal karışımı. marketteki ürünlere boşuna para vermeyin. internette doğal ürünlerle çeşitli maskeler mevcut emin olun daha memnun kalacaksınız.

0

düzenli yıkamak, taramak, saç kremi ile beslemek, hava almasını sağlamak, köklerine iyi bir masaj yapmak, kaliteli bir şampuan kullanmak.

0

saçlarını yipratmicaksin iyi bakicaksin bakım yağları kullanarak zeytin yağ ,tatlı badem yağı ,hint yağı ,argan yağı bu gibi yağlar çok güzel bir bakım yapıyor tavsiye ederim saçlarını boyama alan boyuyorsanda yipratmicaksin şekilde duzlestirmiceksn işi kullnmican yani saclarina

0

düzenli bakım yapılarak boyadan uzak durulması gerekir

0

bir tabak yumurta kırıp
tamamı
ilk önce kırdın mı tabağa sonra zeytin yağı dök bir kaşık karıştır 5 dk
saçına sür koku asla yapmaz bilgin olsun
yani saça bakım yapar dökülmeye engeller düz yapar kırırşık engeller

0

hindistan cevizi yağı sağlıklı olduğu söyleniyor deniyorum fakat yeni başladım bilmiyorum