0

galatasaray o günkü schalke maçında 2-0 yenildi ben şu an şampiyonlar ligi'ne veda etmiş durumdalar.yollarına uefa avrupa ligi'nde devam edecekler.galatasaray bugünkü oynanan başakşehir maçında pek bir direnç gösteremedi, ancak maçtan 1 puan koparmayı başardı.bana göre galatasaray'ın bu kadar düşüş aşaması fenerbahçe derbisi nasıl olmuştur, fenerbahçe derbisinde fenerbahçeli oyunculara yaptıkları şeyler yüzünden bence bu haldedir diye düşünüyorum. özellikle fatih terim ve hasan şaş'ın ceza yemesi takımdaki oyuncuların motivasyonunu gerçekten düşürmüş durumda, çünkü izlediğim eski galatasaray şu an eskisi gibi oynayamıyor, bana göre galatasaray böyle giderse bu sene fenerbahçe'den daha beter bir hale gelecektir diye düşünüyorum. çünkü ben fenerbahçe'nin galatasaray'ın üstünde bitireceğini düşünüyorum.çünkü fenerbahçe'nin başına ersun yanal geldi. ve ersun yanal hücum futbolu çok seven bir hoca olduğu için sürekli gol atmayı planlayacaktı. umarım ersun yanal fenerbahçe üst sıralara çıkartır. çünkü galatasaraylı taraftarlar olsun futbolcular olsun ciddi anlamda fenerbahçeli çok dalga geçtiler,ve fenerbahçe maçından sonra adeta galibiyet yüzü göremiyorlar diyebilirim.

0

bu sene türk takimlari hem türkiyede hem avrupa'da hic iyi degiller

0

galatasaray bu sene süper ligi ve şampiyonlar ligi'ne güzel başlamıştı ama aynı başarıyı devam ettiremeyecek gibi gözüküyor bunun sebebi de kesinlikle kadro yetersizliği özellikle forvet kısmında defanstaki eksikleri galatasaray'ın başını ağrıtacak gibi görünüyor dün akşamki futbolu da pek umut vermedi zaten fenerbahçe maçından bir sürü cezalı futbolcu ile çıkan takım tahminime göre ligde de bir düşüş serisi ne girecek zaten birkaç futbolcusu sakat olan takım fenerbahçe maçında cezalı duruma düşen 3 futbolcuyla beraber ilk 11 kurmakta bayağı zorlanacak gibi görünüyor fatih terim tabii sihirli değneğini yine takıma vurmazsa bence bir düşüş sürecine girmiştir galatasaray.

0

vasat futbolunu hiç beğenmedim, çok basit hata sonucu ilk golü kalemizde görmek çok üzücüydü.kaçan gol fırsatlarını ilk yarıda değerlendirseydik, skor çok farklı bir yerlerde olacaktı.sağlık olsun artık ne diyim, çıkmadık candan umut kesilmez derler, umarım daha iyi sonuçlar alırız şansla beraber bu gruptan çıkmayı hak kazanırız.