0

sorumani güzel bir site, insan hem eğleniyor stres atıyor hem de bilgi sahibi oluyor bilgi hazinesini artırıyor. benim amacım boş vakitlerimi burada geçirmek, kazanç pek fazla değil ama vaktimi doldurmaya çalışıyorum.

0

internette gezinirken rastladım. benim için biraz da olsa bir kazanç getireceğini
düşündüğüm için bu siteye üye olmaya karar verdim. o gün bugündür buradayım.

0

bir yakınım sayesinde o bana tavsiye etti bende bu siteye kayıt oldum. bana dedi burdan çok güzel para kazanılıyor dedi bende hemen üye oldum.

0

bir sitede görmüştüm reklamını ve bakmak istedim daha sonra çok beğendim ve kullanmaya devam ettim . başarılı bir site

0

internette araştırma yaparken karşılaştım. siteye girince içerisi çok sıcaktı. herkes çok samimiydi be birdaha siteden kopmadım.bu şekilde keşfettim siteyi.

0

sorumani'yi internette gezinirken gördüm neden olmasın dedim boş durmaktansa oturduğum yerden bilgi öğrenerek ve eğlenerek para kazanmak istediğim için katılmaya karar verdim

0

sorumani'yi arkadaşım sayesinde buldum. diğer sitede arkadaşdik ondan sonra ben zaten diğer siteden çok sıkıldım üyeliğimi iptal edecektim.. arkadaşım beni buraya çağırdı ondan sonra işte burada kalmaya devam ettim diğer yerlerden de hep üyeliğimi iptal ettim artık sorumani diyeyim hem sorunmani ekibi çok samimi ve bizler için gerçekten çok uğraşıyolar. diğer sitedeki ekipler gibi değil yani onun için burayı seviyorum ve burada cevap ve soru yaparken de çok eğleniyorum, bilgi edinmiş oluyorum, hem de para kazanıyorum.

0

facebook sitesinde gördüm birşeyler öğrenebileceğim bir siteye benziyor hemde birşeyler yazarak para kazanıyorsun ne güzel birşey saatlerce yazı yaz burda millet zaten okumuyor rahatlat kaffanı ben öyle yapıyortum