0

mudo da satılan mı kütük onu alan mı kütük bilmiyorum. ne işe yarayacak ki o? görsel olarak çok mu önemli sanki. alsan ne olur almasan ne olur

0

o kütüğü alacak insanın o mağazada işi ne, hayır o mağazada ise o kütüğü neden almaya çalışır, bunu anlamıyorum...

1

insanlarla kibar bir şekilde dalga geçmek olarak görüyorum bu durumu. dekorasyonunuza bir kütükle hareket katmak istiyorsanız, odun pazarında daha uygun fiyata daha nadide parçalar bulacaksınızdır.

0

ben internette denk gelmiştim buna. bir kütüğün yüksek bir miktara satışa koyulduğuna dair fiyatı beş bin olarak yazıyormuydu onu hatırlamıyorum. ben onu şaka sanmıştım ama demek ki değilmiş. biraz bence gelirle alakalı bir şey o. sonuçta askeri ücret alan bir insanın bunu tercih etmeyecektir. çünkü hiçbir şey yemeden içmeden bir kuruş harcamadan 3 ay boyunca bir objeye çalışması gerekir. fakat gelir düzeyi yüksek insanlar dekorasyon amaçlı almayı düşünebilirler zevklerine uygunsa. sonuçta çok parası olan insanlar genel de parayı nereye harcayacaklarını bilemezler. uzayda toprak alan da var, uzaya on yıllarca yıl sonra bir ihtimal gidebilmek için trilyonlar harcayanlar da. bu insanların da bir kütüğe beş bin gibi bir rakamı rahatlıkla verebileceklerini düşünüyorum. hatta olur da indirime girer de fiyatı 4.500 gibi bir rakam olursa çok mutlu bir şekilde de alabilirler.

0

bana göre kalite ve görsel yönünden değeceğini düşünüyorum.değişik bir imaj olarak görüyorum.mudo her zaman kaliteli ürünleri ile meşhur bir markadır.kalitesi epey uzun yıllar gidiyor.pek eskimeden eşyalar uzun süre sağlam kaliyor.yani verilen paraya değeceğini düşünüyorum.