0

bence yarismalar duzenlenecegine soyle bir durum olabilir... haftalik olarak ya da aylik olarak dagitilacak oduller olmalı. tabi bu odullerde aktiflige gore dagitilmali. haftalik yapilacaksa ilk beşe girmis kisilere 5 er tl ya da 10 ar tl odul verilebilir. eger aylik yapilacaksa ayin en aktif 20 uyesi belirlenip herkese aylik olarak belirlenecek oduller dagitilmali. tabi bu aktiflik odulleri cevap veren uyelerin aktifligi eaas alinmali. zaten sitede yeteri kadsr soru soran var. iki kati kazanc etkinlikleri ve bein bedava modlari artik cevapsiz sorulara da care olmuyor. site yoneyiminin sorularin cevaplanmamsi adina yeni bir seyler yapmali. ya da cevapsiz kalan sorulara ( iste hani ilk dort cevabi yazan eaas aliniyor ya) cevqp yazan kisiler listeye girip bu sure zarfinda bu cevaplardan kazandjklari ne ise o kazandiklari paranin iki kati ödül olarak verilebilir. bu son dedigim site icerisinde bir kere yapilmisti. yani sorumani yonetimi son zamanlarda site ile ilgili cok ilgisiz oldugunu düşünüyorum. eger gercektrn ilgilenseydi son birkac aydir, site icin yeni birseyler uretirlerdi. siteye baktigimiz zaman gercekten bazi sikayetler var. yani bunlsrin basli basina duzene sokulmasi lazım. site cok bos kaldi. yani yeni gelenlerde site icerisindeki kendisinden daha eski üyelere ulaşıp aklindaki sorulara cevap aramaya calisiyorlar. yani o yuzden site icerisinde yeniliklelrin gelmesi ve yrni kurallarin eklenmesi gerek. yonetim siteyle gunde 1 saat ilgilense bile site auanki konumundan cok cok ileride olurdu ama. kurduk bir site. takilin iste modundalar sanki...

0

bana göre site ekibi yarışmalar düzenlemesine gerek yoktur. sadece şu verilen kuruşları arttırırsa bana göre hem aktiflik çoğolacaktır,hem de bizim siteye getirdiğimiz referanslar bir iki soru cevaplayıp siteden çıkıp gitmeyecekler'dir. diye düşünüyorum şu an sitede büyük ödül olarak bir ödül bulunuyor. ve bin tl dağıtıyor site ancak yarışmanın süresi çok uzun olduğu için genel olarak sürekli aktif kalan yarışmacılar artık biraz fark açarak aktif olamıyor.

0

bence sürekli x2 kazanç olayı olsun... ya da haftalık aktiflik oranlarına göre birinciye, ikinciye ve üçüncüye haftalık olarak 10'ar tl para ödülü verilebilir.

0

oda olabilir. banada mantıklı geldi ancak site böyle uygun görmüş bizede kabul etmek kalıyor.

0

aslında daha mantıklı buluyorum bu düşünceni. herkes belli bir şekilde para kazanmasını isterim açıkçası.