0

bir kadını korumak demek onu sadece fiziksel olarak korumak değildir. onun yüreğini de korumaktır ayrıca. duygularını masumiyetini güvenini kısaca her şeyini korur bir erkek kadınının. güvenini asla yıkmaz ki güvenini korur böylece. onu incitmez ki duyguları ve yüreği incinmesin. onu üzmez ki gözyaşları akmasın. onun güzelliğii ve kalbini korur en çok bir erkek. belki de kendinden korur sevdiğini. fiziksel boyuta gelirsek adam olan erkek kadar şeref yoksunu erkek de var ve fiziksel olarak kadınlar daha zayıftır. bazen kendilerini diğer erkeklerden koruyamayabilirler ve onu seven erkek de dışarıdaki bu yoksun kişilerden sevdiğini korur. bu kötü değildir seven sevdiğini sahiplendiği için onu her anlamda korumak göz kulak olmak ister.

0

aynen bu saçma birşey birbirlerini başka erkeklere karşı koruyorlar. herkes terbiyeli olsa koruma ihtiyacı kalmaz ortada zaten.

1

erkekler diğer erkeklere karşı bence kadınlarını korur ama bazende koruma her erkek aynı değil yani

1

erkekler kadınları korumak ve kollamak zorundadır. çünkü kadınlar narin yapılardır. kadınlar korunmayı ve erkekleri tarafından kollanmayı bekler. dışarıdan gelen tehlikeyi bertaraf etmek için erkek ön plana çıkar. tüm kadınlar beden yapıları nedeniyle nazik ve kibar bir vaziyettedir. tarih boyunca böyle olmuştur ve bundan sonra da böyle olacaktır. ayrıca kadınlar yapıları itibariyle yumuşak huylu olmaları da bunda etkendir. bundan dolayı korunmasız yani narin olmaları itibariyle kadınlar korunmalıdır ve şiddet olaylarında baş aktör olmamalıdır. kadına şiddet bu anlamda dikkat çekilmektedir. kadına şiddete hayır sloganları ile bugün televizyonlarda sık sık dile getirilmekte ve spot filmleri yapılmaktadır.

1

her erkek kendini tatmin etmek için kadınları korumaya çalışır,ama gün sonunda yine o yaralar ve üzer.yani olay şu ki,kadını erkek değil.kadın yalnızca kendisi koruyabilir

1

iste orasi tam bir muamma. ama gunumuz icin sunu diyebilirim. diger hemcinslerinden. malum sapık, tacizci, tecavüzcü dolu artik.

1

kendilerine karşı koruyorlar kendilerine güvenmediklerinin kanıtı bu da.