0

ben sabah 9 dan itibaren sitedeyim. bu zamanda diğer sitelere girsem kimse girdim baktım diye para vermiyor burada hem sorulara cevap veriyorsun hem para kazanıyorsun bilgilerin taze kalıyor. ilk önceleri tereddütüm vardı site ile ilgili o kadar ugrasiyorum ya param yatmazsa diye. paradan çok emeğim giderse diye üzülüyordum. hatta para çekme talebinden param yatana kadar yazmadım ama param yatınca güvenim iyice arttı siteye. hergun yaklaşık 4-5 saat sitedeyim. önceden sadece bilgisayardan giriyordum simdi telefondan da giriyorum keşke mobil uygulaması olsa

0

siteye saate bakmiyorum ce be zaman zamanim oldugunda o zaman para kazaniyorum mesala 24 saatte 1 saat harciyorum ve gunde 1 tl kazanarak 2 kat kazanc ile 2 tl oluyor ve dafa kazanmaya calisiyorum ama yazar vasina 40 kelime yazsak 3 kurus ile degerlendirse guzel oluyor ve daga cok hizli para kazanirdik mesala 1ay 1 hafta yanlislik yapmamissam bu kadar zaman gecerek 17 tl jazandim ve kazanmak biraz zor okuyor insan bazen sikiliyor insan ama bu parayi cekicem topluyacagim 8 tl bisey kaldi ve bu parayi yada 30 tl yaparakta cekebilirim.

0

ben hergun belli saatlerde girmiyorum. ama artik son 1 aydie gece girmeye basladim siteye. daha cok gece 11 ve sonrasında. gun icinde de girdigim oluyor ama artik son zamanlarda iyice azaldi siteye girisim o yuzden gece girmeye basladim ben...

0

saati belli olmuyor fırsatım oldukça bakıyorum

0

yeni üye oldum. bilmiyorum bağımlısı olur muyum.

0

bu siteye işten gelişte yani bu vardiyalı işte çalıştığım için giriş saati millet olarak belirtemiyorum.ancak şu aralar eskisi kadar aktif olamıyorum.

0

girmek için belli bir saatim yok ,her fırsatta giriyorum.eskiden olsa yani bundan bir hafta önce falan sevdiğim adamı arardım her sabah şimdi sorumaniye bakıyorum unutuyorum onu :)) hatta geçen hayırdır aşkım bişeyin mi var dedi nu bu aralar yok dedim niye canın sıkkın dimi dedi yok dedim ee o zaman niye aramıyon dedi :))) işlerim var dedim neyse gönlünü aldım :))

0

bir saati yok girmem için saat kaçta uyanırsam yada kaçta müsait olursam o saatte giriyorum. mesela dün işlerim yoğundu bu yüzden akşam saatlerinde bir kaç dakikalığına girdim sadece o kadar. bugunde saat 13.00 gibi girdim. her gün sabit olmuyor yani. ama çoğu zaman uzun süre aktif kalıyorum.

1

benim açımdan belli bir saati yoktur. ne zaman boşluk bulabilsem sorumani sitesine giriyorum. elimden geldiği kadar soruları cevaplıyor.

1

belli bur giriş saatim yok. ne zaman musait oluyorsam o zaman giriyorum. bu bqzen sabah kalkar kalkmaz da olabiliyor, bwzen aksama kadar giremedigim de oluyor. ama girdiim vakitlerde bos durmamaya, soeulara cevap yazmaya calisiyorum.

2

ben sabah elimi yüzümü yıkarım bebeğimin karnını doyururum da saat 10 yada 9 da giriyorum bebeğim erken kalkarsa erken girirm yani bağımlısı olmuşum artık :)