0

futbolda kaptanın görevleri tabiki öncelikle taniyan birinci sirada takimi çok iyi taniyan birisi ve olmasi lazim.takimda abi olmasi lazim agresif olmamasi lazim takimda söz sahibi olmasi lazim kişiler arasindaki diologu korumasi lazim hocadan önce sorunlari ona söyleyiponunda hoca söylemesi lazim.maç musabakasinda oyuncular için asla herkezden önce onun liderlik yapıp korumasi lazim takimi.

0

futbolda bir takımın kaptanıysan bir çok özelliğe sahip olmalısındır, donanım açısından meziyetleri sınırlı olmamalıdır.kaptan her zaman görev geldiğinde elini taşın altına koyup, sorumluluk almalı ve takımını ateşleyecek itici güç olmalıdır.kaptan saha içinde ki hakimiyetiyle gemisini su alsa bile yürütmeye devam ettirmeli, sonuçta gemisini yürüten kaptandır.

0

kaptanın görevi çok ağırdır. takımı gerektiğinde sırtlaması gerekir . takımı ateşlemesi gerekir. maç esnasında tansiyon yüksek olduğu anlarda takımı sakinleştiren adamdır. kollarına pazı bandı takarlar. bence en iyi kaptan mevkiisi defansif orta sahadır.

0

birlik ve beraberlik sağlamaktır. seyirciler bir taşkıblık çıkardığında ilk olarak kaptan gider ve seyircileri sakinleştirir

0

bir kaptanın görevi saha içindeki arkadaşlarının düzenini korumak onlara yardımcı olma görevlerini görev yerlerini belli etmeli hataları hata olduğu sürece hatalarını düzeltmelerini takım içindeki uyum sağlaması takıma yardımcı olması bu tür şeylerin kaptanların görebilirim

1

futbol takımlarından kaptanın görevleri arasında şunlar vardır. ilk önce takım kaptanı takımı yönlendiren ve hangi taktik üzerine oyun kurulması gerektiğini belirleyen kişidir. kim nerde nasıl pozisyon alacak onu saha içinde kafasıyla ve zekasıyla belirlemeye çalışır. öte yönden tüm takım oyuncularını yönlendirir. yani bir nevi takımı yönetir. takımın başarısı için ve tüm oyuncuların iyi bir maç çıkarması için ter dökerler. maçı kazanmanın en iyi yolu takım kaptanın oyuncularını iyi yönlendirmesiyle olur.