0

ben karanlıktan çok korkuyorum gece lambası olmadan yatamıyorum istemem onun için

0

karanlık bir odada yalnız kalmak istemem çünkü ben karanlıktan çok korkuyorum ama sadece bir şekilde karanlık bir odada kalabilirim benim migrenim var ve migrenim tuttuğu zaman başım çok ağrıyor o zaman hem sessizliğe ihtiyacım var hem de karanlığa o zaman karanlık bir odada başımı yastığa koyup kalmak isterim yani başka şekilde karanlık bir odada asla yalnız kalmak istemiyorum.

0

hayri karanlık bir odada kalmaktan hoşlanmam neden kendi kendime gizem yaratmaya çalışayım ki ne gerek var . uyuyorsam eğer tabiki karanlık olsun ışık olmasın isterim fakat , ışığı kapatayımda oturayım gibi bir düşüncem olmadı açıkçası .

0

kısa süreliğine olabilirdi uzun süre kalamam bana alakaları basar

1

normal şartlarda karanlık odada kim kalmak istesin ki?ama geçmişte, karanlık bir adada.. kaloriferin dibinde büzüşmüş vaziyette kaldığım günleri de biliyorum. 2006 yılı hiç unutmuyorum.. böbrek sancılarım başlamıştı..taş var dedi doktor.. düşecek gibi değil.. lazer ile kıralım..o süreç çok sancılı bir süreç.. haftada iki kere taksiyle özel hastaneye gidiyorum sağ böbreğimdeki taşı kırdırmaya, ama o kadar inatçı ki bana mısın demiyor.. o süreçte, ağrıdan dolayı çektiğiniz sancı sizde üşümeye yol açıyor bir de ışık gibi parlak şeyler görmek istemiyorsunuz, herkes de böyle mi olur bilmiyorum. benim yaşadıklarım bunlardı.. salonda duramazdım.çocukların odasına giderdim. işığı yakmadan kaloriferin yanında ki cayır cayır yanardı bende ağrının verdiği üşüme hissinden demek üşürdüm.. cenin pozisyonunda kıvrılıp yatardım..kimseye bu derdi dilemem. iki çocuk doğurdum ben bu kadar acı ve sancı çekmedim..tam 3 ay gidip geldim lazere.. sonunda yarıdan ayrıldı.. şükür o günden beri yok bir şey.. aman tahtaya vurayım.. olmasın.. yani uzun anlattım ama evet uzun zamanlar kaldım karanlıkta bile isteye.. normal şartlarda istemem.. az loş olmalı ortam en azından..

0

neden kalacağım çok önemli. boş yere karanlıkta kalmak istemiyorum. güzel bir şey içinse evet seve seve kalırım.

0

en büyük fobim kesinlikle kalmak istemem

0

şuan odam karanlık ve yalnızım bunu bekarlığa borçluyum yalnızlık allah'a mahsustur

0

evimdeki odam iki aprtmanın arasına denk geliyo yani karanlık oda bütün günün bu odanın içinde geçiyo ve rahay uyunuyo karanlık odada

0

niye istim ya issiz misinizhdhdhsjsjdbdbxbxbcvdmskdhdhchxj

0

günlerce olmadığı sürece kalabilirim karanlık iyidir

0

film izleyebiliyorsak olabilir

0

vallahi kafa dinleyip düşünmek için isterdim

0

özellikle migrenin tuttuğunda kalıyorum faydası var ama genelde karanlık fobim var

0

şu an istemem ama bazen insan yalnız kalmak istiyor o zaman da karanlık veya aydınlık olmasının bir önemi yok