0

istemezdim eşim çocuğum yanımda olmadı zaman napym yasamayı

0

hayir... sonsuza kadar yasamak istemezdim. yanii, hep sevdiklerin hep olurken senin yasaman filan.. cok garip bir his olur. hep sevdiklerinin uzuntusuyle takilirsin yani.. ne bileyim ya. napacagiz ki bu dunyada sonsuz bir yasama sahip olup. yani suan bile belli bir yasa geldiktrn sonra elimiz ayagimiz tutmuyor neredeyse.

0

hayır tabii ki de kesinlikle sonsuza kadar yaşamak istemem çünkü zaten bu dünyada yaşamaya artık tahammül edemiyorum o yüzden az ve öz yaşamak benim için daha önemli en azından hayatın tadını çıkarırım ve bıkmadan usanmadan diğer tarafa yolculuk ederim diye düşünüyorum.

0

ben sonsuza kadar yaşamak istemezdim çünkü sonsuza kadar yaşamak insan her yaşa göre dakika ve saat kıymetli bilmesi gerekir her insan gerçekten sonsuza kadar yaşadığını bilsem bir çılgınlık yapabilir ve hayat öyle acımasız ki yani şu ana kadar yaşadığım hayat güzelliğiyle acısıyla çok mükemmel bir hayatım olmadı sadece belli bir süre yaşamak isterdim ya sonsuza kadar değil üç çocuğum var onların büyümesi ve meslek sahibi olmaları evlenip mutlu olmaları gördükten sonra artık ölsem de gözüm arkada değil çünkü şu ana kadar kendim için yaşadım ondan sonra çocuklarım için yaşamak istiyorum.

0

sonsuza kadar yaşamak istemezdim . yani sonsuza kadar yaşasaydım dünyada ne yapacaktım ki çok sıkıcı olurdu . git gide keyif almaya başladım .

0

hep genç kalacaksam isterdim sonsuza kadar yaşamayı

0

hayır tabikide sonsuza kadar yaşamak istemezdim hatta mümkünse 60 yaştan sonra oleyim ben ne gerek var yaşlanmaya.

0

cennet ve cehennemde sonsuz hayat var zaten bu dünyada istemem

0

hayır istemezdim çünkü artık insanlık ölmüş yani kimseye yaranamaz haldeyiz o yüzden yaşanacak bi dünya değil bu dünya.

0

bu dünya fani burada sonsuzluk yok. ama ölümden sonraki dirilmeden sonra sonsuz yaşıcaz zaten istesek de istemesek de. inşaallah bu sonsuz yaşama yerimiz cennet olur.

0

sonsuza kadar yaşamak istediğimi pek sanmıyorum . çok sıkıcı bir durum olurdu . her şeyi bilir, her şeyi anlardım. yaşamın yaşamın hiçbir heyecanı kalmaz, ne zaman ,nerede ne olacağını rahatlıkla tahmin edebilirdim . bu da beni insan olmaktan uzaklaştırır, duygusuz bir makineye dönüştürürdü .bu yüzden sonsuza kadar yaşamak istemezdim. vücudumun bunun dayanabileceğini düşünmüyorum. dayansaydı bile bu nedenlerden dolayı yine istemezdim .

1

yasayacagim yer önemli bu dünyada sonsuza kadar yaşamak istemezdim doğrusu. zaten bu da mümkün olmayan bir şey.

0

kesinlikle istemem bu dünya yalan dünya ahirette sonsuza kadar yaşamak isterim

0

sonsuza kadar olan zamanı bilmiyoruz belki sonsuz dediğimiz son 5dakika sonra

0

bir ben mi yaşayacağım sonsuza kadar. çökmüş bir ihtiyar olarak yaşamak istemezdim ama bu halimle bu gücümle isterdim yaşamak tabi sevdiklerim de yaşayacaksa. yoksa onların acısını yaşamak istemem.

0

sonsuza kadar yaşamak ister miydim bilmiyorum..eğer yaş alacaksak istemezdim..ama belli bir yaşta yaşımız sabitlenecekse.. yani elden ayaktan düşmeyeceksek neden olmasın ki.. kim ister ölmeyi..yaşamak güzel..

0

ben gelisen teknoljiye felan ilgili alakaliyim ileride oldugum zaman bunlardan mahrum kalacam.sanirim sonsuza kadar yasamak isterdim. :)

1

her insan sonsuza kadar yaşamak ister. ama sağlıklı olarak. hem kim istemez ki uzun yaşamamak. her insanoğlu uzun yaşamanın sırlarını araştırmakta değil midir?

0

ben istemezdim ama ailemin yani annemin,babamın,kardeşlerimin,oğlumun ,eşimin yaşamasını isterim ilk ben ölmek isterim onlardan önce çünkü dayanamaam ben onalra birşey olursa rabbim kimseye yasatmasin acı günler elbet birgün olcak ama genede dua edelim .

0

sonsuza kadar yaşamak istemezdim sonsuza kadar bu dünya kim bilir daha neler neler görecek, yaşayacak ben bunların hepsine şahit olmak ve olan bu iğrenç şeyleri görmek istemazdım o yüzden sonsuza kadar asla yaşamakta istemezdim.