0

ay bilmedim şimdi güzel olurdu belki bilyorum ki

0

bir maymunla yaşamak hiç düşünmedim ben ama bence ben bir maymunla asla yaşamazdım çünkü maymunlardan korkuyorum belki maymun zararsız olabilir ama gerçek hayatta ve yakından bir maymun görmedim ben sadece televizyonlarda dizilerde maymunları görüyorum ama çok sevimli maymunlar var ama yine de maymunlarla yaşamak istemezdim çünkü hayvanlarla yaşamak pek tercih etmiyorum sadece dışarıdan maymun görmek isterim ama yaşamak değil.

0

çok isterdim çok hoşuma giderdi onunla beraber eğlenirdik sohbet ederdim dertleştiğim maymun beslemek çok güzel olurdu.. tabi evcil bir hayvan beslemek yada küçükken almak daha mantıklı olurdu diğer türlü biraz korkabilirdim sonuçta ne yapacağı belli de olmaz .

0

sanırım komik olurdu,yaşamak isterdim.de ben biraz dağınığım o benle yaşamak ister mi acaba

0

yok kardeşim ben hayvanlardan çok korkuyorum çünkü fobim var. yani onlar için elimden geleni yaparım ama aynı ortamda yaşayacak kadar cesaretim yok.

0

bir maymun ile aynı evde yaşamak istemezdim bence hayvanlar doğal ortamlarında yaşamalıdır vahşi hayvanları evcilleştirmek onlar için zulüm olduğunu düşünüyorum örneğin köpeklere kıyafet giydirmesi bence zulümdür.

0

öncelikle evcil beslemenin onları sevmekte başladığını ve gerçekten büyük bir sorumluluk olduğunu söylemeliyiz hem bakımları hem de onlara göstermeniz gereken ilgi için zaman ayırmak önemli eğer evcil beslemeyi düşünüyor ve günlük yaşamınız için de özel olarak ayırabileceğiniz bir zamanı sahipseniz evcil besleyebilirsiniz gün içinde zaman problemi yaşıyorsanız evcil beslemekten kaçırmak en doğrusu olacaktır.
maymunlar çok çeşitli türleri ile hareketleri ve sosyal yönleriyle hemen herkesin dikkatini kolayca çekebilen hayvanlardır bu değerlendirmek için de çok akıllı olduklarını söylemedik çünkü bu özellikleri onların başlı başına birer canbaz olmalarını sağlıyor evinizde ya da ofisinizde bir maymun beslemek istiyorsanız maymunlar hakkında çok geniş bir araştırma yapmanız gerektiği kadar evinizin içinde bulunduğu ortamı da dikkate almalısınız maymun besleyebilmek için mutlaka bahçeli bir evinizin olması gerekiyor maymunlar apartman katlarında beslenme yiyecek kadar hareketli ve harekete ihtiyaç duyan canlılardır.

0

evet yaşamak isterdim. eğlenceli olabilirdi.