0

evet olmak isterdim oyuncu olmak isterdim böyle bi hayalim vardı abim yüzünden vazgeçtim

0

ünlü olmayi istemezdim belki kısmen tanınmayı isteyebilirdim . örneğin bir yazar olup bu anlamda tanınmayı isterdim tabiki veya ses sanatçısı olmayı isterdim . oyuncu olmayı etrafında bir sürü insan olmasını istemezdim. bunalırdı bu durumdan galiba . birde özel hayat denen birşey kalmıyor . bu sebepten istemezdim

0

ben sakin yaşamımdan memnunum. ünlü olmak insana keyifli gibi görünse de özel hayat ortadan kaldıran bir durum bence. istediğim gibi kimseye hesap vermeden yaşayabileceğim huzurlu bir hayatı tercih ederim.

0

ünlü olmaktan ziyade tanınmış bir yazar olmayı isteedim. malum ülkemizde yazara değil dizi ya da film oyuncularına rahat vermiyorlar. en azından yazar olunca yine tanınıyorsun ama rahat bir hayatta süreviliyorsun. ne mükemmel bir detay :)

0

ünlü olmayı tercih etmiyorum etseydim eğer bazı ünlüler gibi bencil olmazdım heralde

0

ben ünlü olmak istemezdim okul dönemlerinde oyuncu olmak istiyordm olmadım sonra o un için ben ünlü olmak istemezdim paraları olabilir ama onlar bizden daha pahalı giyip içiyorlar ben onun için istemezdim etrafında hayranlarımn dolaşmasını istemezdim maggazn peşinden koşan istemezdim ben yapamazdim. yani

0

unlu olmayi isterdim ama benim ki tv de veya muzikte degil ticarette unlu olmayi isterdim.

1

ünlü olmak düşünüldüğünde istemezdim.. ünlüden kasıt magazinsel ünlü olmak istemezdim. ama farklı saha da adı bilinen, saygı duyulan bir bilim kadını olmayı kim istemez değil mi?

0

ünlü olmak değil de sıla ile şarkı söyleyip burçin terzioğlu ile de başrol oynamak isterdim