0

100.000 dolar iyi para bir kere basardım anca böyle bir durum yok :)

0

bir kez basar bu yüksek mevla olan parayı alır sonrasın da yatırım yapar zaten hayatımı geçindirecek kadar paramı kazanırdım diye düşünüyorum ben.

1

ben bilemedim bakın şimdi, bir tarafta ömür, diğer tarafta da para iki önemli etken var. ya şu bir gerçek basardim basmasına ama kaç yıl basardım. orası işte biraz meçhul. çünkü eşime çocuklarıma daha güzel bir gelecek bırakmak isterim. peki o gelecekte ben yok olduktan sonra ne yapayım öğle bir geleceği, digmi. senin ömrün den ömür gidiyor ve senin kazandığın para ları sen yemeden başkası yiyor. hiç hoş olmaz di ama galiba en az 5 defa başardım. ve yan cehennem yan 5 kamyon kömürle geliyorum derdim. tabi işin espirisi, herkese kolay gelsin. bol kazançlar.

0

ömrün uzun ve ķısalığın tek hükmü allah (c.c) bildiği için allah'n hakkı 3 der ve 3 kez basardım zaten o kazanc bana yeterde tepemden artar

0

2 kere başardım o parada bana bı ömür boyu yeterdi varsın 2 yılın gitsin zaten o 2 yılı bol bol çalışarak geçireceğini en azından paran olur çalışmasın dinlendirin.

0

1 kere basardım yalan yok daha fazlasını istemezdim her şeyin fazlası zarar

1

sadece 1 kere basarım. 100.000 dolar zaten iyi para..neyime yetmeyecek.. 7 sülaleme yeter de artar bile.. :)

0

hiç bir zaman çunku o parayı kazanma ihtimalim olabilir

0

1 kez başarım ne olur ne olmaz hatta hiç basmam hayatta paradan önemli şeyler de var

0

zamanimin bitmesine kadar basardim sanirim. kac yil omrumun kaldigini ogrenmekde var. sacma bir soru bence. hadi bir kere basarim desem badinca olsen kim garanti veriyor 5 dakka sonrasina :)

0

5 kez basardim o para bana yeterli olurdu

0

aklima geldikçe basardim ndjdjdmm

0

dolar bu kadar artmışken hali hazırda fazla basmaya gerek olcağını sanmıyorum.iki-üç senemiz gitse ölene kadar rahat yaşarız heralde.zaten ülke de para kazanmak adına herkes emekliliğe kadar çalışmakla çabalamakla ölü yıllar geçiriyor.çok da düşünülecek birşey yok ortada bence.

0

butonu sokağa yerleştirir para veren yerinide eve sokakta basana 100 tl derim her basanın bir hakkı var derim onlara bastırıp paraya para demem:)))))))))

0

1 kere basardım. fazla para için yaslanmak gerekmez bence. yüz bin doları şimdiki kura cevirdigin zaman baya para yapıyor. o da seni bu türkiye şartlarında ömür boyu idare edebilir. eğer doğru yatırım araçlarını kullanıp parayı değerlendirirsek tabi.

1

başkasına bastırırım.difuhfbchfhhcbf

0

40 defa falan basardım.70 yaşına kadar yaşıyoruz desek.8 yıl fazlasıyla yeter bana.

1

10 kez basarım olmuşken 1 milyon dolar olsun

1

70 yıllık bir omrum varsa 20 yıl basarım