0

ilk önce parayı alır eve gelirdim. ondan sonra parayla yatırım yapardım düsüren kisiye geçmis olsun derdim.

0

saniyesinde bankaya gidip 45 günlük mevduat hesabı açtırırdım 45 günün sonunda param 103 bin küsür olurdu. bu 45 gün içerisinde sahibini bulabilirsem kendisine bu paranın bende olduğunu mevduat hesabımda olduğunu söylerdim açık açık. eğer ameliyat için lazım değilse abi ben sana bu parayı 45 günün sonunda versem olur mu derdim :) ve harbiden delikanlı gibi 45 günün sonunda bankadan çeker 3 bini cebime koyar 100 bini kendine verirdim :)

0

o kadar parayı rüyada bile görmem o yüzden yerde de karşıma çıkmazdı herhalde

1

ben alamam o miktarda parayı, alsam da polise teslim eder veya sahibini bulmaya çalışırım. olur da şeytana uyarsam ve parayı kendim için harcamaya başlarsam tüm hayırsızlıkları buna yorarım ve sürekli paranın hayır getirmemesinden bahsederim. huyumu bildiğimden en güzeli parayı hiç almamak, almış olsam bile bana katkı sağlamayacak şekilde yerini bulmak. allah 100bin liranın bile hayırlısını ve bereketlisini versin.

0

yerde yüz bin tl olmaz çanta olur onuda acmam

0

yerden o kadar para bulsam sahibine vermek isterdim ama gerçek sahibini bulmak neredeyse imkansız olacağından ben o paranın belli bir kısmını hayır kurumlarına bağışlardım.geri kalan kısmı illede yatırım yapar ileriye yönelik kendi hayatımda olmasını istediğim bir takım şeyleri yapardım yani şimdi eğri otur doğru konuş demişler.

0

gazeteye ilan veririm sahibini bulmak için:)tabiki şaka şans banada güldü sonunda derım ve hayatin tadıni cikaririm para bitene kadar.

0

okadar para bulsam ilk önce sahibini arar bulurdum bulamazsam da polise götürürdüm gerçekten samimiyim bu konuda söyle bir düşüncem var o parayı eğer ben alırsam benden fazlasıyla çıkar haram para kesinlikle fayda getirmez.

0

bence yerden o kadar para bulmam imkansız çünkü benden önce almış olurlar :) bulsamda polise veririm o kadar büyük parayı küçük olsaydı yerdim

0

yerden 100.000 tl bulsam hayalimdeki arabayalı yapar toplar daha dogrusu ondan sonra sevdigim kızıda alır beraber güzel bi tatil yaparız daha sonra türikye tutu yapar ve çeşitli yerlere gideriz

0

en büyük imtihanım olurdu ağlardım... :)

alır, okşar, sever ve sahibini bulur verirdim herhalde...

1

valla sütten dilim yandı yoğurdu üfleyerek yiyorum yerde 5 kuruş dahi bulsam karakola veririm o kadar net

1

polise teslim ederim.o paraya konacak değilim ya hakkım olmayan gözümden çıkar.asla dokunamam.

1

para bulsam ilk önce sahibini ararım bulamazsam bilemiyorum