0

bu da benim lüksüm dediğim şey abur cubura çok para vermek olsa gerek gerçi kime göre neye göre çok para ama çikolata abur cubur tarzı şeyleri çok seviyorum.

0

yani evimde oturmak bana lüks gelebilir. sonuçta ben çocukluğumdan beri çalışan bir insanım evlendiğimden beri evimde oturuyorum. çocuğuma bakıyorum. yani bu da benim lüks hayatım olsun. tamam her şey para olabilir ama bu devirde gene de bazı insanlar parayı bile içeri sayabiliyor oda iyi niyetinden kaynaklanır. ben de onlardan birisiyim param olmasa da en azından kendi yaşantına göre lüks bir hayat yaşıyorum diyemem ama sonuçta yaşamaya çalışıyorum diyebilirim. sonuçta benim yediğimi içtiğimi herkes yemiyor, içmiyor da parasız da kalsam çok şükür her zaman yemeğin vardır. sevdiğim yemekler zaten insanın sevdiği yemek olunca o hayat ona lüks gelir. istediğin yere gidebiliyor muyum tabii ki de gidiyorum yani dediğim gibi çok çok değişik şeyler bunlar en azından önemli olan hayatının lüks görmektir ben de kendi hayatımı lüks görüyorum yanında kendimi öyle avutuyorum diğer insanlar gibi bencillik yapmıyorum en azından buna da şükür diyorum.

0

benim lüksüm ayaklarımı uzatıp kumandayı elime almak ve haber programlarını seyretmektir. tabi üç çocuklu bir evdebuçok ama çok zordur.

0

buda benim lüksüm dediğim iki şeyim var bir evim iki kalemim . bunlar beni lüks kılan şeyler olduğunu düşünüyorum.