0

türkçe ve ingilizce biliyorum ufaktanda almanca biliyorum fransızca ve ispanyolca öğrenmeyi çok isterdim

0

ben sadece türkçe biliyorum ama ingilizcede öğrenmek isterdim.

0

ingilizceyi biraz biliyorum ama geliştirmek istiyorum.
ona ek olarakta almanca franszıca ve ispanyolca öğrenmek istiyorum umarım bu konuda geç kalanlardan değilimdir.

0

ingilizce biliyorum.korece,fransızca,italyanca da öğrenmek isterim.

0

anadilim olan türkçe'yi biliyorum yabancı dil'lerin arasından en çok öğrenmek istediğim dil ise ingilizce

0

kürtce dilini biliyorum çünkü hastanede yattıgımda oda arkadasım olan abla kürttü ögretti bana 6 ayda. ingilizce dilini az buz biliyorum. bi zamanlar internette izlediğim bir dizide italyanca konusuluyordu. bunun için heves ederek italyanca kusuna gitmistim. :)

0

anadilimiz olan türkçe yi biliyorum . gunumuzde 4.sınıftan başlayıp bütün derslerde olan ingilizceyi az buçuk biliyorum.ama encok almanca konuşmayı öğrenmek isterdim.

0

herkesin bildiği gibi türkçeyi en iyi şekilde öğrenmek daha mantıklı geliyor bana bir de yabancı dilde türkçe kadar olmasa bile bir amerikalı kadar anlaşacak kadar ingilizce bilmek gerekiyor bence .
ben türkçeyi daha iyi öğrenilmesi onun üstüne global dil olan ingilizceyi öğrenilmesi taraftarıyim . çünkü yarım yamalak dil öğrenmek yerine bir yabanci dili tam öğrenmek o dil üstünde çalışmak gerekiyo bence .
ben de bu şekilde ana dilim olan türkçe'yi olabildiği kadar iyi konuşup yazmayı öğrendim önce şimdi de ingilizce dilini bir ingiliz kadar iyi konuşmaya ve yazmaya çaba gösteriyorum başka bir dil öğrenme gibi bir düşüncem yok aslında ama ingilizce dilini ana dilim gibi konuşmam gerekiyor size de tavsiyem bu yönde olacaktır elinizden geldiği kadar bil dilde profesyonelleşirseniz çok daha faydalı olacaktır .

0

ingilizce ve almanca biliyorum
fıransızca ve ispanyonlcayı öğrenmek isterdim
,