0

en çok ulusal dil olarak kabul edilen ingilizceyi ana dilim gibi konuşmak isterim. öğrenmeye yeni yeni başadım ve o kadar da kolay bir dil olmadığını anladım

0

korece öğrenmek isterim.farklı bir alfabeleri var ve ilgi çekici.fransızca da öğrenmek isterim.kulağa hoş gelen bir tınısı var.

0

fransızca .mükemmel bir ses tonu ve ses uyumu insanı dinlerken kendinden geçiriyor.madam demek si mu si muple demek böyle yazılmasa da çok muhteşem tabi bunda amelie nin payı büyük.kim o filmi izleyip fransızca öğrenmek istemez ki

0

en çok italyanca'yı öğrenmek isterim.konuşma biçimleri bana fazlasıyla sempatik gelmiştir.ayrıca avrupa'da en çok gezmek istediğim ülkelerin başında italya geldiği için bu dili öğrenerek oraya yapacağım seyahatlerden daha fazla keyif alacağımı tahmin ediyorum.

0

yabancı dil'lerin arasında en çok öğrenmek istediğim dil ingilizce

0

en çok italyanca dilini ögrenmek istiyorum. bu isteyim la case da papel dizisini izledikten sonra gerceklesti. orda kullanılan dil italyancadır. ben duydugum zaman kulaga hoş geldiğini düşünüyorum bu yüzden italyanca öğrenmeyi isterim. bir müddet denesemde yeteri kadar ögrendiğimi düşünmüyorum.

0

ingilizce be ispanyolca öğrenmek isterdim.

0

ben daha çok fransızcayı öğrenmek istiyorum.

0

ingilizceyi bence en fazla kendimi tanıyabiliyorum:)

0

çinlilerin konuşmaları çok tatlı öğrenme şansım olsa onlar gibi konuşmak isterdim.

1

en çok en başta ingilizce dilini öğrenmek isterim.