0

elektrik kesildiginde en cok karanliktan korkuyorum ve cok sinir oluyorum.televizyon izliyemiyorum.kital okuyamiyorum.ketılı çalıştıramıyorum.ders çalışamıyorum.ve encok sinir olduğum şey ise bi yerden bi yere adım atamıyorum

0

cep telefonumu şarj edemiyorum sevdigim dizilere bakamıyorum elektirik hiç gitmesin

0

elektrikler kesildiğinde en çok kış mevsiminde kalorifer elektriğe bağlı ise buna bağlı olarak ısının düşmesi ve üşümemin meydana gelmesine sinirleniyorum.

0

televizyonda birşeyler izleyemeceğim için sinir oluyorum

0

hicbirseyi gorememek sinir bozucu tabiki.bugun en basiti akilli cihazlarimiz olmassa olmazimiz e sarj durumu kritik onem tasiyor elektrik noktasinda ayrica yerine gore firin buzdolap gibi ihtiyaclarimiz karsilayan hersey elektrige bagli oldugu icin genrl anlamda sinir bozucu.

0

elektrik kesildiğinde bazen şarjım az oluyor onda çok sinir oluyorum

1

bilgisayarda bir yazışma ya da bir yazı yazarken, yazının bitmesine az kala yazdığım yazıları kaydetmediysem, tekrar baştan almak zorunda kalmama sebep olan elektriklerin kesilmesi beni deli eder. cep telefonumun şarjı bittiyse ve şarj etmek istediğimde elektrikler kesilmişse deli oluyorum. bir de televizyonda bir tartışma programı ya da film izliyor iken elektrikler kesilirse sinir oluyorum.

0

telefonumu sarj edemediğim için telefonsuz kaliyorum ve canim sikiliyor

0

elektrik kesildiğinde en çok neye sinir olurum her şeye sinir olurum ocak kesilir hiçbir şey yapamam telefonun özellikle şarjı bitikse gerçekten çok sinir olurum yani elektrik geldi gerçekten yaşam hayatı durur bu şekilde diye düşünüyorum elektrik önemli

1

elektrik kesilirken wi fi olmuyu telefonlari jarj edemiyom. onun icin sinirleniyorum

0

elektrik kesildiğinde en sinir olduğum şey hiçbir şekilde hayatım durması da neredeyse.çünkü elektrikler gidince hiçbir şekilde telefonu uğraşamıyorum telefonumun şarj edemiyorum internetim yok wifi den kullandığım için genellikle tabii ki de elektrik olmayınca o da gidiyor.başka in sinir olduğum şey ise mesela ütü yapacaksam veya saçlarımı düzleştireceğim sen o anda acelen varsa hiçbir şekilde yapamıyorum. zaten elektrikler tam o zamanlarda gider ve hiçbir şekilde bir şey yapamazsınız.

1

elektrik kesilince doğal gazlı evlerde herşey kesiliyor. en çok buna sinir oluyorum. yada telefonun şarjı olmuyor tam takacam elektrikler gidiyor buna sinir oluyorum.

1

genelde artık elektrik kesilmiyor.. çok ender oluyor.. ama bundan 3-4 yıl evvel kesildiği vakit en çok eğer kış aylarında isek kombi de kapanıyordu tabii.. ev bir saat sonra buz gibi oluyordu.. bunun için çaresizce beklerdik.. eğer kullandığınız elektrikli ev aleti o sırada varsa işiniz yarım kalıyordu..bir iki kere başıma gelmiştir.. hatta birinde misafirlerim gelecekti.. elektrikler kesilince fırınımdaki kekim ziyan olmuştu. dediğim gibi çok uzun zamandır kesintiler yaşamıyoruz.

0

elektrik kesilmesi yaşadığım şehirde çok sık olmaz. olacağı zamanda mahalle mahalle duyuru yapar belediyemiz. hangi tarihlerde ve hangi saatlerde kesileceğini önceden haber verir bize. tabi bizler elektrik kesintisine karşı önceden tedbir almaya çalıyoruz. telefonlar şarj ediliyor, diğer şarj edilmesi gereken her şeyi önceden hazırlıyoruz. elektrik kesildiği zaman muhakkak ki benim telefonumun şarjı hemen biter ve ben buna çok sınır oluyorum. iyi ki önceden hazırlık yapıyoruz. aksilik bu ya yapacağımız tüm işler yarım kalıyor. kesinti akşam olduğu zaman ise lambanın primlerinin açık mı kapalı mı bıraktığımızı anlamıyoruz. en sinir olduğum şeylerden biride budur. elektrik gelene kadar sürekli prizi açıp açıp kapatırız. doğru yapalım diye.

0

elektrik kesintilerine sinir oluyorum çünkü bizim evde jeneratör yok

0

elektirik kesildinmi telefunumu jarz edemiyom

0

elektiriğin kesilmesine sinir oluyorum ilk önce.
birde şarjım azsa çok daha sinirleniyorum.
temizlik yaparken süpürge açıkken kesilirse deli oluyorum.

0

elektrik kesilince su da kesiliyor inanılmaz ayar oluyorum

0

elektiriğin kesilmesine sinir oluyorum çünkü elektirik kesilmemeli . bunun için rüzgar gülü ve güneş enerji panelleri kullanılmalı ve bu elektirik dağıtım firmalarının kökü kurutulmalı