0

daha yeni başladım ama günümün çoğu burda geçiyor can sıkıntısından

0

sitede ne kadar aktif oluyorum fırsat bulduğum her anımda aktif olmaya çalışıyorum çünkü paraya ihtiyacım var o yüzden işlerimi yapıyorum gerçekten başına oturuyorum o kadar çok mu aktifim yani zaman zaman işlerinnden dolayı çıka biliyorum ama genel olarak burayas yedi 8 saatini rahatlıkla ayılabiliyorum günlük olarak aktifım

1

ben sitede aktif biriyim bana göre bu sorumani sitesinde üye olduğumdan beri benim kadar aktif olan yazar yoktur tahminime göre çünkü genellikle sabah saatleri hemen hemen 2 saat aralıksız aktif oluyorum sonradan akşama kadar ara sıra girerken toplandığında günde 5 saat aktif olabiliyorum. tabii ki cumartesi pazar dışında cumartesi pazar günü yine aktifim ama çocukların evde olup onların banyosu elbisesi de ütü yapıyorum temizlik derken yani yine cumartesi pazar en azından 3 saat aktif olabiliyorum.

0

sitede olabildigim kadar aktif olmaya çalışıyorum fakat bazen sıkılıyorum ve hemen geri çıkıyorum. özelliklede bu aralar sorumani sitesi sürekli aktif olduğu için moralim bozuluyor hep aynı soruları görmekten sıkıldım.

0

siteye daha yeni başladım ama para kazandırırsa daha fazla aktif olurum

0

daha yeni üye oldum diyebilirim. dün gece 1 saatimi ayırdım. bence başlangıca göre gayet iyi bir süre.

0

ben bayağı fazla aktif oluyorum zaten. yani ne zaman zamanım varsa, ne zaman zamanım boşsa direk açıyorum siteyi giriyorum soru cevaplıyorum. hem eğlenceli oluyor hem de para kazanıyorum. daha ne olsun ki. yani herkes diyor ki para kazanıyoruz çektik falan diyor ama bekleyip göreceğiz inşallah.

0

ben ilk üye olduğumda neredeyse 24 saat aktiftim arada sadece uyuyordum o derece seviyorum bu siteyi :) tabii o dönemde işim yoktu ve boş zamanım boldu. şimdilerde ise günde bir kaç saat sadece aktif olabiliyorum. işteyken boş vakit bulursam giriyorum akşam evde çok ilgilenemiyorum yorgun olduğumdan dolayı. bugün işteyken çok aktif olamadığım için içim el vermedi o yüzden şimdi de bir kaç soru cevaplayayım istedim.

0

son bir iki gündür pek giremiyorum. yani musait olamadim dogru duzgun. yani mumkun olduunca girmeyr calisiyorum. limitimi gectim ama en az 50 tl yapayim dedim bir turlu firsat bulamadim aktif olup. eger bu bir iki gundur girebilseydim 40 tl yapmistim hatta. normalde her bos vaktimde girer yazarim. zaten aktifligimden bellidir yani sitede nasil aktif olduum filan. gubun her saatinde yazdigim icin cok aktifmisim gibi gorunuyorum ama toplassn toplqsan 2-3 saat anca geciriyorum sitede gun icerisinde en fazla.

0

siteye fırsat buldukça giriyorum genellikle yanş hemen hemen hergün giriyorum. kısmen biraz duruyor biraz yapmaya çalışıyor o şekilde çıkıyorum yani devamlı çıkıp giriyorum o şekilde sitede aktif olmaya çalışıyorum çünkü devamlı girdiğim zaman bütün bir günümü harcamış oluyorum.

0

fırsat buldukça girmeye çalışıyorum. daha yeni üye oldum. ama hoş bir site.