1

sorumani sitesinde genellikle 12.30 a kadar ya da saat 1.30 a kadar aktif oluyorum bazen de yani gece her uyandığım zaman mutlaka siteye baktım birkaç cevap verip öyle yatıyorum yani geceleri benim küçük kızım uyandığı zaman biraz geç yatıyor onun için o yatana kadar ben de biraz telefona takılıyorum.

0

sorumani sitesinde fazla aktif olamıyorum, kaç zamandır girmiyordum ve ara ara girip kafa dağıtmak için buraya geliyorum.haftasonu boş geçen vaktimi kitap okumak şiir yazmak gezmek dolaşmak ile dolduruyorum, sorumani sitesine giremiyorum bu yüzden çünkü önemli meşgul işlerim var ve bu yüzden giremiyorum pek bu siteye.

0

ben hafta sonları aktif olabildiğim kadar aktif olmaya çalışıyorum. hafta içi çalıştığım için pek aktif olamıyorum maalesef ama hafta sonları bunu telefi etmeye çalışıyorum.

1

vallahi ben ne kadar aktif olabilirsem o kadar fazla aktif olmaya çalışıyorum yani sonuçta ek gelir çıkarıyoruz cebimize bir miktar para giriyor yani. bu yüzden dolayı da doğal olarak üyeler sitede aktif olmaya çalışıyor olabildiğince. ama kazançlar arttırılırsa bence daha fazla aktif olunur ve daha fazla üye olunur diye düşünüyorum.