0

eger sitede akrif olup cevaplarinizi uzun bie sekilde yazarsaniz fayfasini gireceksiniz. sitede aktif olmaniz onemli. yarisma ve 2x kazanc etkinligine katilip kazancinizi katlayabilme imkaniniz var.

0

benim gorusum ise şudur ben isteklerimide belirttim maddeler halinde herkez adina sorumani ekibine belkide uzun cevaplar yazarsaniz kazanirsiniz ana cevaplara en az bir kurus vermesi insanlari memnun etmiyor bence herkezin sikayeti bu uzun cevap olsada iki kat kazanc olsada en az iki kurus olmasindan yanayim cevaplarin insanlar bu yuzden fazla ilgi gostermiyor.

0

bence sorulan sorulara cevap vermeye bakın ne kadar uzun cevap verirseniz o kadar fazla kazanç elde ederseniz benden size bir tavsiye altın sorularda takılın ve uzun uzun cevaplar verin daha sonra kazancınıza bakın normal sorulara göre daha fazla kazanç elde ediyosunuz herkese bol şans ve daha fazla kazanç sağlamasını istiyorum.

0

zaten bu şekilde az para vermeye devam ederse biçok kişi burayı bırakır diye düşünüyorum sonuçta harcadığımız zamanın karşılığını almamız gerekiyo

0

ekstradan gelir getiren soruları tercih ederseniz ve uzunca cevaplar yazarsanız kazanç da yüksek geliyor.

1

daha yeni belki ilerde yukselir reklam bilr almadılar henüz hak vermek gerekir ayrıca her soru ve cevapta artmasi lazim bende artiyor

1

zamanla bi düzeltme yapılır inşallah kardeşim soru başına gelirlerin biraz daha yükselmesi gerekir.