0

evet ben buradan para aldım biraz zor olsa da yeni aldım çünkü kendi hatalarımı yüzümden paramı alamamıştım daha önceden şöyle bir şey oldu burada para çekme limiti 25 tl olduğunu biliyoruz yani en alt limit her neyse ben 25 tl paramı yapmıştım ondan sonra talep vermiştim talebimi verdikten sonra ben her cümleye selamünaleyküm cümlesiyle başlıyordum ve cümlede herkese iyi günler iyi kazançlar cümlesiyle bitirdiğim için bütün cevapları böyle verdiğim için adamlar bana uyarı yaptılar dediler ki işte sen bunları hep böyle yapıyorsun haksız kazanç kazanırsın dediler 25 tl den 14 tl'ye kadar düşürdüler paramı . sorumaninin sisteminin haklı olduğunu düşünüyorum benim saflığım dan dolayı kaynaklanan bir problem di bu. suçu üstleniyorum tabii ki sıkıntı yok yani ondan sonra 14 kereden tekrar 25 tl'ye kadar para kastım bu sefer de noktalama işaretlerinden hatalarım vardı sitede bildiğiniz üzeri noktalama işaretlerini kullanmanız gerekiyor yoksa paranız yatırılmaz. 25 tl yapmışsın bu sefer de yine 20 tl falan düşürülmüş yanlış hatırlamıyorsam ondan sonra yine 5 tl kastım 25 lira yaptım ondan sonra hatasız olduğun için bu sefer paramı yatırdılar salı günü talep vermiştim ödeme talebinde cuma günü yapmıştır dedikleri gibi 3 iş gününde yattı param bu siteden memnun ama hala bu siteden para kazanmaya devam edeceğim kurallara uymak şartıyla. bence her üyenin buradan para kazanabileceğini düşünüyorum yani ne de olsa kuralları uyanlara paraları yatırılıyor kurallara uyun paranızı çekin diyebilirim.

0

evet ben tabiki ilk geldigimde hemde baskalarina tavsiye etme açisindan 25 tl yapip çekme talimati verdimsonrasında arkadaslarimi davet ettim yani saglam guvenilir ve üyelerine deger veren bir plartform burasi.

0

evet ben ilk ödememi aldım 30 tl olarak soru baya eski ben 13 günlük uyeyim yeni çıktı karşıma böyle bir cevap vermek istedim.

0

ben daha almadım alan birinide tanımıyorum ama hep birlikte bekleyip göreceğiz ve inşallah gerçekten paralar gerçektir . yoksa o kadar vakit boşa gitmiş olur yazık olur bilirsiniz vakit en kıymetimiz.

0

ben çekmedim para yetmiyor daha

0

daha site yeni. öyle kolay kolay kimsenin iki günde 50 tl ye ulaşıp parayı çektiğini zannetmiyorum... ama birkaç gün sonra bu soruyu sorduğunda ya çekeceğim ya da çok uaklaştım yakın zamanda çekerim gibi cevaplar alacağımızdan eminim.. sadece birkaç gün sitede zaman geçirin, kazançlarınızı arttırmaya çalışın ve ödeme talebinde bulunduğunuzda deneyim yaşayın derim :)

0

daha yeni başladık zamanla birikir görürüz. kazancı ikinci plana atıp eğlence ve kültür amaçlı girersek daha güzel olur. sonuçta binlerce tl kazanmayacağız

0

şimdi burda uğraşıp duruyoruz pra çekceğimiz zaman olur da para alamazsak bu kadar emek boşa gitmesin

0

hadi bakalım alan bize de haber versin.

1

daha fazla kazanmak istiyorsaniz arada altın sorulari cevaplayın.

ayrica uzerinde %5 ek kazanc yazan sorulan fazla veriyor. damlaya damlaya göl olur. ayrica bedevaya kültürleniyoruz işte. uzerine bir de para alıyoruz.

daha ne olsun

0

para kazanmak amacıyla yaparsanız bir zaman sonra sıkılır bırakırsınız. ya da işe hile karıştırır banlanırsınız. bence sizde benim gibi ekşisözlük'te takılıyormuş gibi yapın. zamanla birikir zaten

1

para niyetiyle girmeyin eğlenmek amaçlı soru cevap yapın sonra bakin o birikir zaten. tek o niyetle girerseniz bayar bi zamandan sonra

0

çeken olduysa ne kadar zamanda kaç para biriktirdi nasıl yaptı bize de anlatsın

0

vala ben bugün üye oldum para alan varsa söylesin bilelim bizde

0

nasipse ben bugün alacağım bakalım

1

hayır yeni daha sanırım olmadı ben gormedim

0

para çekimi limiti 50 tl olduğun için henüz çeken olduğunu düşünmüyorum. bakalım ilk kim para çekecek:)