0

kadarıyla bebekler bir yaşından sonra konuşmaya başlarlar öncelikle anne ve baba ne ne-be dede dede söylemeye başlarlar bazı çocuklarda bebeklerde yani değişiyor bazınazlı bebekler dilleri hemen açılıyorlar konuşma ya bazıları da çok geç kalıyorlar konuşmaya yani dediğim gibi bebeklerin bazıları erken bazıları daha geç konuşuyor ama önce öğrendikleri şey anneyi babaannene amca teyze bunları öğrenirler bebeklerimiz çok zekilerdir onların akıl ve mantığına hiçbir bire yetişememe bebekler ilk doğduğu zaman annelerini babalarına rahatlıkla tanırlar önce annelerini tanırlar sonra babalarının sonra anneannesi iyi babaannesi amcasım daha ne sayayım yani bebekler genellikle erkek bebekler önce dilleri açılır daha önce yürürler daha önce konuşurlar daha önce bazı şeyleri cavrarlar kız bebekleri gibi değiller bu soruya cevap bu kadar teşekkürler

0

bu bebeğe göre değişir kimisi 2 yaşında kimisi 3 yaşında kimisi 4-5 yaşına kadar konuşmaz.

0

bebek kız çocuksa hemen konuşmaya başlayabilir siz anlamazsınız ama uyumunuz kaçar ancak erkek çocuksa o zaman işiniz zor 2 yaşına kadar konuşmaz sizi delirtir. herşeyin başı sabır sabırlı olun kelime haznesini geliştirmeye çalışın.

0

bebege gore degisir kimi erken konusmaya baslar kimisi daha gec konusur bir yasindan itibaren konusmaya baslarlar 1,5 2 ortalama konusma yaslaridir uc dort e kalirsa genelde sorun olabilir

0

bu soruyu soran kişiye soruyorum ilk konuştuğun günü hatırlıyormusun ? o zaman neden insanlara soruyorsun bence gereksiz bir soru bunu gözlemlemek baya zor

0

bebekler en az birbysindq konuşmaya baslar

0

gosterilen ilgi alakaya gore farkliliklar gosterebilir 1bucuk 2 yasinda konusurlar

0

1.50 yaşında konuşmaya başlarlar diye düşünüyorum

0

bebekler bizim en güzel yavrularımızdır onların konuşma dönemleri anne baba deme zamanları yürümeleri yani ama özellikle konuşmaları çok önemlidir anne babaları için çünkü onlar için anne baba diyecekler onlar için çok önemlidir.bebeklerin konuşma dönemleri çocuktan çocuğa değişir mesela iki yaşında kimisi kimiside 5 yaşında konuşmaya başlar kimiside erkenden konuşmaya başlar o yüzden anne babalar sabretmeliler hemen konuşmaları isteniyor ama malesefki öyle olmuyor. o yğzden bebeklerin konuşmaları değişik dönemlerde ve yaşlarda olabiliyor o yüzden bebekler farklı dönemlerde konuşabiliyor ve onların konuşmaları değerli ve önemli oluyor onların için genelde çocuklar için konuşmaya iten birçok sebebi olmalı oluyorda televizyonda birşeyler görüyorlar oradan konuşmaya ve ses çıkarmaya başlıyorlar başka anne babaların ağızlarına kardeşleri varsa ne bileyim etrafındaki insanlardan alabiliyorlar ve sesler çıkarıyorlar en fazla 2 yaşında konuşmaya başlıyorlar ve 3 yaşında konuşmaya başlarlar.bebeklerin konuşması son derece önemlidir o yüzden sabır önemlidir bu dönemlerde o yüzden sabırlı olmalıdır ebevynler.

0

bebekten bebege gore degisir ama ortalama bir yasindan sonra yavas yavas konusmaya baslarlar

0

bebekler 1 yaşından itibaren heran konuşabilir kelime haznesi geliştikçe birikim arttıkça konuşma şansı yükselir

0

bebekler 1 ila 3 yas araligi icinde konysmaya baslar bu zaman araligi da konusmayan bebekler doktora goturulmelidir

0

bebekler ilk 6 ayda yavaş yavaş hecelemeye başlarlar. 12. ayına bastıklarında kelimeleri yavaş yavaş söylemeye başlarlar. 18. aya geldiklerinde ise daha fazla kelime konuşmaya başlarlar.

0

bebeklerin konuşması bence kişiden kişiye değişir.annesiyle babasıyla ilgilidir onunla ne kadar çok bebekle ilgilenirse bence o kadar erken yaşta konuşabilir.ilgili alakalı çok vakit geçirerek erken konuşmasını daha zekalı olmasını sağlayabiliriz.

0

sanırsam 1 yaşında yavaş yavaş başlıyorlar heceleyerek aslından 1 yaşından önce konuşanlarda oluyor sonra konuşanlarda oluyor tamamen bebeğe bağlı bir olay galiba bu durum ama en tatlı sohbet ilk önce anne mi diyecek baba mı diyecek muhabbetidir :)

0

bebekler ortalama 3 yaşından sonra konuşmaya başladığı görülür istisnai durumlarda söz konusudur.

0

bebekler 1.5 ile 2 yaşlarında konuşmaya başlarlar

1

1 veya 2 yaşında. bu 3'e hatta 5'e kadar uzayabilir.

0

bebeklerin ne zaman konuşmaya başlayacağız tamamen kendilerine bağlıdır. bazı bebekler 1 yaşındayken konuşurken bazıları 5yaşına kadar konuşamıyabiliyor. bebeklerin yanında eğer çok konuşulursa bebeklerin konuşma ihtimalleri daha yüksektir.

0

ben kızımla her gün konusurdum 7 8 aylikken ilk baba hecelemeye basladi oldukca annelerinde bebeklerel her gün konusmasi tercihimdir