0

gittiği bir yer yok gençlik on sene sonra yeni jeneraayon için aynı soruyu soracak herşey tekrardan oluşuyor

0

yeni nesili çok tuhaf görüyorum, gözlerim hayretler içerisinde kalıyor ne yazık ki.kimsenin özel hayatına karışacak hakka sahip değilim olamam da ama yolun ortasında, metronun içinde,ananın babanın yanında çirkin bir tabir olacak ama resmen herkesi kör yerine koyuyorlar.bunda hiç bişey yokmuş gibi davranmaları,beni daha da çok utandırıyor.bişey de diyemiyorsun çünkü laf etsem sana ne oluyor diyecekler haklılar bişey demiyorum ama eskisi gibi saygı kalmamış ve insanlık ölmüş de selası okunacak duruma gelmiş,bizim bundan haberimiz yok.fikir özgürlüğü diye gençler allah'a ulu önder mustafa kemal atatürk'e bile af buyursun küfürler edebiliyorlar.bu doğru bir davranış değil, insanlık adına duyarlılıktan hiç söz etmeyecem.herşey açık ve net, büyüklerimize saygısını yitirmiş bir toplum oluşuyor buna etken olarak yeni nesilin durumunu gösterebiliriz.

0

geçenlerde bir lisenin önünde beklerken etraftaki liselilerin konuşmalarına tanık oldum. kurdukları cümleler tamamen küfürdü. üzüldüm uyardım yazık valla.

0

şu anki durum şu bana dokunmayan yılan bin yil yaşasin durumu ama yılan döner dolaşir seni de sokar

0

hazıra konan, hiç araştırma yapmayan bir nesil yetişiyor. sonumuz hayır olsun.

0

saygı ve ahlaktan yoksun, bencil bir nesil yetiştiğini görüyorum. ilkokul sırasındaki bir kız çocuğunun babası olacak yaştaki adama bağıra çağıra “bas git lan” demesi hatta daha fazlasını söyledi de hatırladıkça çıldırıyorum. bu neslin en kötü yanı ise düşünmekten aciz yetişiyor.

1

gençlik şu anda kötü mü gidiyor iyi mi gidiyor belli değil.şu anda gençlerimizin çoğunu teknoloji esir altına almış bulunmaktadır.bundan dolayı gençlerimiz teknolojiyi ders için mi acaba yoksa eğlence için mi alıyor diye düşünüyoruz.fakat tabikide gençlerimiz telefonu bilgisayarı genellikle oyun,eğlence,zaman geçirmek için kullanıyorlar.bu yüzden gençlik kötü yerlere gidebilir.fakat gençlik güzel yerlerede gidebilir.yani şu anlamda gençlik teknolojiye eğer ilgi duyarsa ileride teknoloji ile ilgili alanlarda meslek sahibi olabilir.yeni nesil saten kesinliklte %75 teknoloji ile bağlantılı bir gençlik altında olucaktır.herkesin gördüğü gibi zaman geçtikçe teknoloji dahada gelişiyor teknoloji geliştikçe dahada ilgi artıyor.

1

gençlik aslında bizi yönetenlerin istediği yöne doğru gidiyor. yani kitap okumayı sevmeyen, memleket meselelerine ilgisiz ve düşüncelerini eylemeye geçiremeyen ve verilen ile yetinmeyi bilen bir gençlik. umarım yanılıyorumdur.

0

sonumuz hayrolsun geçmişimizi bilmeyen ve çocukluğunu yaşamayan bir nesil yetişmekte eski zamanlarda sokaklar dolu çocuk olurdu ama şimdi eskisinden çok farklı çocuk görememektesin eski çocukluk kalmamış dostum ya allah yarve yardımcımız olsun.

0

devir teknoloji devri ve teknolojinin ono acık o yuzden nereye gittigi pek pelli degil

1

tamamen sapik bir nesil yetişiyor. iyileri de var ama çoğu perişan.

1

gençliğin maşallahı var kendileri de zaten hiç düşünmeden herşeyi oluruna bırakmışlar hayatı olduğu gibi ilerisini düşünmeden yaşıyorlar biz niye kafamızı yoruyoruz.