0

erkek'ler ağlamaz diye bir kural yoktur.

0

ben böyle bir kural bilmiyorum.bilen varsa söylesin bana )) erkeklerde elbette aglar neden aglamasın ayıp mıdır sanki bir erkegin aglamasi.oda goz yası döker oda aglar oda hüzünlenir.erkekdir aman aglama dememeli.
bunu ayıplamamali aglamanın ayıplanacak bir tarafı yoktur.
veya aglamak gusuzluk belirtisi degildir duruma böyle bakmamak gerekli.

1

tabiki böyle bir kural yok erkekler de ağlar fakat yaşadığımız toplum çocukluktan beri bunu aşıladığı için erkekler alamamaları gerektiğini düşünür yada anladıklarını kimsenin görmesini istemez. oysa erkekler de ağlar onlar da birer bireydir insandır ve onların da duyguları vardır

1

erkekler ağlamaz diye bir kural yoktur. ama öyle bir söz vardır. bu söz de erkeklerin daha güçlü durması istendiğinden söylenmiştşr. yoksa aklı ve duyuları olan her insan ağlayabilir. ağlamak insana ait bir özelliktir. sadece kadaunlara aşt değildir.

1

öyle derler ama inanmam benim sevdiğim adam çok ağır bir yapıya sahip ama onun ağladığını bile gördüm aklıma geldikçe kötü oluyorum ama erkekler de ağlar niye onlar insan değil mi canım duygusuz derler ama değiller duygularını bastırır çoğu erkek ve tabiki ağlarlar.benimki beni yolcularken ağladı dayanamadım gitmekten vazgeçtim. gidemedim ,yapamadım beni çok fazla etkiliyor ya kıyamıyorum asla ...

1

öyle bir kural yok tabi ki erkeklerde ağlar vicdan taşıyan herkes ağlar. erkekler ağlamaz diye erkek dik dursun kadınlar daha naiftir yanında dik duranı görmek ister ama doğum yapan birkaçın yanında onula mutluluktan ağlayan bir eş görmek ister zayıf görüşeceğinizi sanmaktan vazgeçip hislerinizi doğru yaşayın ağlayınca güçsüz olmazsınız şu dünyada en güçlü yaratılan annedir ama oda ağlar .

1

erkekler ağlamaz diye bir kural yoktur.tabiki onlarda insan ve bazen ağlama ihtiyacı duyarlar ama kadınlar gibi dışa yaşatmazlar kendi içlerinde ağlarlar.

1

erkeklerde ağlar ama çoğu erkek gururlu oldukları için yalnız olduklarında ağlamayı tercih eder. güçlü durmak için kalabalıkta kendilerini mümkün oldukça tutarlar. bu yüzden de çoğu erkeğe duygusuz olarak nitelendirilir.

1

ağlar kendilerini kötü hissettiklerinde sevdiğini kaybettiğinde ama erkeklere ağlamak yakışmıyor ben yakistirmiyorum.

1

erkekler de tabi ki ağlar.ancak toplum baskısı yüzünden erkekler ağladığını çevreden gizlemeye çalışır.

1

erkekler ağlamaz mı hemde öyle bir ağlar ki...fakat çoğunlukla içine ağlar erkek dışında taş gibi gözüksede içinde çağlayanlar akıyordur.hislerini saklar erkek adam...

1

ağlar neden ağlamasın. o katı yürekli insanların uydurması.