0

bence cevaplanmaması gerekiyor. çünkü cevabını bildiğin soruları sorman bence doğru değil :)

0

evet kendimiz sorup vcevaplayabiliriz bence mantıklı

0

evet kendimiz sorup cevaplayabiliyoruz. kurallarda kendi sorduğunuz soruları cevaplayamazsınız gibi bir madde görmedim. bence de oldukça mantıklı. çünkü sitede birçok cevapsız soru var ve öyle kalmasındansa sorduğumuz sorunun cevabını detaylı bir şekilde vermek daha makul olacaktır. bazen kişiler bilmediklerini de sorabiliyorlar doğru yanıtı almak için ama bilinen soruları soranlar da var. bu yüzden sakıncası yoktur.

0

evet kendimiz soru sorup kendimiz cevap verebiliyoruz. bence bu yöntem gayet güzel bir yöntem çünkü bazen bazı sorulara cevap vermek istemiyoruz ve kendi sorduğumuz sorulara cevap vermek durumunda da kazanç sağlayabiliyoruz. her soruya cevap vermek istemediğimiz zamanlar oluyor bazı sorular çok bilgiye dayalı oluyor mesela ya da beğeniyoruz başka soru arıyoruz bu durumda da kendi sorularımızı da değerlendirmiş oluyoruz güzel bir seçenek site için.

0

evet kendimiz soru sorup kendimiz cevap verebiliyoruz. bence güzel bir şey çünkü eğer çok hoşumuza giden bir bilgi ise o bilgiyi sorup o bilginin açıklamasını kendimiz bildiğimiz bir şekilde yaparız. ve böylece o bilgiyi başka insanlarla da paylaşmış oluruz.

0

uygulamada herkes her soruya cevap verebiliyor diye biliyorum kendi sordugumuz sorularda dahil olmak üzere cevaplama hakkına sahibiz.

0

bence kendi sorumuzu cevaplamaktan ziyade verilen yanıtlara cevap olarak yazmamız için var o olay.

1

kendimiz cevaplayacaksak neden soracağız?