0

ikisi de berbat bir şey ya. hem aldatıldım hem de salak yerine konuldum. ikisi de oldukça can sıkıcı bir durumdur ve ikisi de koyar insana. düşünüyorsun çünkü bende bir şeyler eksikti de birini buldu herhalde diye.. sen tamsın bir eksiğin yok. herkes eşit herkes aynı. bir başkasından ne bir fazlan var ne de bir eksiğin.. ama işte öyle kötü oluyorki insan bu durumlar karşısında, sorguluyor ben böyle biri miyim diye.

0

ikiside aynı kapıya çıkıyor. seni aldatarak aynı zaman da salak yerinede koyuyor.

0

her ikiside koyar bana neden de birini aldatmak çok yanlis onun iyi niyetini kullanmak gerçekten kötü çok çirkin bişey mesela bazen eşler aldatiyorlar çok yanlis yapamiyorsan hayatını başkasıyla yaşamak istiyorsan önce bitir sonra arayış içine girmelisin bence kimse kimsenin gururuyla oynamaz bana göre yazık en üzüldüm şeylerden birisidir tabi birde söyle bir durum var insanları kandirarak aldatmak bu onun aptal olduğundan değil iyi niyetinden bu kişinin aciz insan olmasından karşısındaki kişiyi aldatması zavallı olmasi.

0

ikisi de aynı şeyler. salak yerine koymak aldatmanın biraz daha kibarı. sevmıyorsan aldatman gerekmez insanlar çok düştüler sanıyorlar ki bir zeki bu dünyada onlar.

0

zaten aldatiyosa salak yerine koyduğu içindir

0

salak yerine konulmak daha çok koyar bana aldatılmak içimi bile acıtmaz bana hiç zarar vermez karşımdaki insanın aptallığıdir der geçerim sonuçta benlik bir durum yok ortada salak yerine konulmak daha acı verir ama kimsenin de beni salak yerine koymasına izin verecek kadar basit bir insan değilim herkes haddini bilecek

0

her ikisi de ama ikisi bir araya gelirse daha çok koyar tabi

0

ikiside bence çok zor aldatmak ve salak yerine konmak aynı yere gidiyor.salak yerine koyup aldatmıştır yani.

0

aynı şey zaten aldatılmakla salak yerine koyulmak.

0

beni salwk yerine koyup, bu zaten anlamaz diye aldatırsa o çok koyar.

0

beni salak yerine koyup aldatiyorsa benimle hiç evli kalmasın yani

0

salak yerine konulmak. beni sevmiyorsa kimse benle durmak zorunda değil.