0

artık kendimden bahsetmeyi sevmiyorum, beni tanıyan benim kendimi tanıttığım şekil tanımasın, beni tanıyan beni nasıl tanıdıysa öyle tanısın artık.

0

ilk başlarda soğuk görünen ancak belirli bir tanışma sürecinden sonra aslında renkli bir karaktere sahip biriyim. iyi miyim yoksa kötü müyüm bunu çevreme sormak gerekir ancak kalp kırmamaya özen gösteririm.samimiyetlik durumuna göre saygı gösteririm ve karşı taraftan da saygı beklerim.

0

üniversite okuyan,okuduğu bölüme aşık fakat yıllardır okumaktan bir yere varamamış olmaktan bir hayli sıkılan.erkek arkadaşının bencilliklerinden,karamsarlığından sıkılan.bir kedi annesi,ve hayvanlara aşık olan,sevgilisinin doğum günü partisi için bir dünya para harcayıp kredi kartını dolduran ve acil bir çıkış kapısı ararken,bu siteyi bulan biriyim...

0

ben sabırlı, okumayı çok seven, spor yapmayı özellikle de futbol ve basketbol oynamayı çok seve bir insanım. bunun yanında gezmeyi ve araba kullanmayı da çok seviyorum. boş kaldığım zamanlar çok sıkılırım. yapacal birşeyler bulmaya çalışırım.

0

üniversite okuyan sakin kendi halinde ailesi ve erkek arkadaşı ile iyi geçinmeye çalışan bir gencim

0

iyi bir insanım.hasta beşiktaşlıyım.acılarımı hep içime atarım kimseye söylemem

0

evli, bir kız bebek annesiyim. üniversite mezunu bir issizim.