0

ben genellikle uysal biriyimdir yani uysal sakin uyumlu bir insanım. çok sakin bir yapıya sahibim ancak elbette benimde sinirlendiğim zamanlar oluyor açıkcası. sabırlı bir yapım vardır ancak sabrım taştığı da kimse görmek istemez diye düşünüyorum bu bakımdan da öfkemi kontrol altında tutunmayı isterim. ve bunu çoğu zaman da yaparım. genellikle saygılı kibar mütevazi birisiyimdir özellikle yeni tanıştığım şnsnaalrs karşı kendi özel hayatımda da öyledir ancak tabi tanıdığınız inananlara karşı daha sıcka ve samimi olabiliyorsunuz dışarıya karşı biraz daha mesafeli ve ciddi olabiliyorum açıkcası veya çekingen bir yapıya da sahip olabiliyorum çoğu zaman. kalabalık ortamları genellikle sevmiyorum genelde yalnız kalmayı tercih ederim. yalnız olmayı veya arkadaşlarım ile sohpet etmeyi iletişim kurmayı everim aileme önem veririm . inatçı bir yapım vardır ki sormayın bu benim için ciddi ve kötü bir özellik birde bazen üşengeç olurum elim kolum kalkmaz doğrusu. genellikle doğayla iç içe olmayı severim gezmeyi severim. bunlar benim ilgimi çeker mesela resim çekmeyi veya çekilmeyi severim fotografçılığa karşı ilgim ve merakım vardır. düşünmeyi konuşmayı iletişim kurmayı kendimi ifade etmeyi seven bir yapım var tabiki dinlemeyi de severim.

0

kendimden bahsediyorum 35 yaşındayım evliyim severek evlendim.anlaşarak evlendik mutlu bir hayatımız oldu.tabiki bir dilek hakkım olsaydı evliligime tekrardan başlamak isterdim.günler çabuk geçiyor.cocuklar büyüdü zaman geçiyor keşke başa donsem diyorum bazen inisler çıkışlar yaşadık onları tekrar etmezdik bunu isterdim

0

yani kendimi anlatmayı hiç sevmem ama gene de söyleyeyim. yani insanların söylediğinde söyleyeceğim zaten ben evliyim 3 senelik bir tane oğlum var ve aşık olduğum insanla evlendim kaçarak çünkü ailem istememişti ben gene de kaçtım ve sevdim ve çok mutluyum gerçekten de dünyaya bir daha gelsem yine aynı insanla evlenirdim. kendim 24 yaşındayım arabeks dinlemeyi çok severim.. çocukluğumdan beri de arabeks dinliyorum ve aynı şekilde roman havası dinlerim çünkü kendim roman olduğum için vazgeçilmezim diyebilirim. yani mesela insanlar benim hakkımda her zaman harbi delikanlı kız der, çok dürüst, dobra dobra konuşuyor her şey der gerçekten de öyleyim kimin kalbi kırılırsa kırılsın umurumda olmaz. çünkü ben her zaman dürüst olmayı dobra dobra konuşmayı tercih ediyorum. keşke herkes benim gibi olsa ama işte öyle değil bazı insanlar öyle olamıyor maalesef yani fazla uzatmak istemiyorum böyle bu şekil yani.

0

uzun bahsedeyim biraz kendimden.bibliyomani(kitap okuma) hastasıyım.6 yaşından beri okurum bir dönem sadece kitaplar vardı benim hayatımda.sonra sinemanın büyüsüne kapıldım ve sürekli film izledim.genellikle emeğe saygı açısından sinemada film izlemeyi tercih ederim.tiyatro var bir de.iyi oyunlara bayılırım ve bu oyuna gidebilmek için para biriktiririm.müzik apayrı tabi o hep güncel hep güzel hep dinlenilesi.rock müzik dinlerim genelde.ahmet kaya'yı ayrı bir severim.hergün 3 doz ahmet kaya almazsam olmaz.dünya etnik müziklerini de dinlerim.cem adrian'ı özel bir ses olarak dinlerim.dünyadan methallica,sting,john lenon,peter gabriel ve tanita tikaram severim.suzan vega var bir de en sevdiğimden.bilime ilgim vardır ve bilimle ilgili literatür takip ederim.iyi bir resme uzun uzun bakabilirim.dostlarımı çok severim ve birlikte yemek içmek etkinliklere gitmekten hoşlanırım.bir restoranda tek başıma yemek yiyemem nedense.boğazıma düğümleniyor lokmalar.bana göre hayatta herşey politiktir ve birbirine bağlıdır.özgürlükçü düşünceleri dikkate alır değerli bulurum.bilgiyi severim bilgili olmak için değil merakımdan severim.öbür türlüsü bilgi hamalı olmak gibidir ve bana uymaz.iyi şiiri severim ahmed arif babam gibidir örneğin.feminizmle ilgilenirim ve çok şükür feministim.kadınların kurtuluşu bir erkeğin gölgesinde yaşamakta görmesinden hiç hoşlanmıyorum.kedileri çok severim ve beslerim.sokak kedileri bir diğer bağımlılığımdır.minimalist yaşarım minimalizmi son 5 yıldır çok önemsiyorum ve tüm dünyada yayılmasını diliyorum.sade biriyim ve basit olanın mucizevi olduğunu biliyorum.kurnaz insanları sevemiyorum.iyi kahve ve sigara içerim.gotik giyinmekten hoşlanırım.bunların toplamı benim çokmuşum gibi görünsem de özünde bir hiçim.

0

kendimi anlatma konusunda pek başarılı biri değilim çünkü anlatacak hiç iyi bir şeyim yok. çocukluğundan bu yana her alanda muhteşem yetenekli ve zeki olduğu halde ne yazık ki hayatınin her döneminde ya önüme engel ya ayağıma pranga vuruldu hemde en yakınlarım yaptı bunu bana. ne kötülük geldiyse elden değil serden geldi bana. yazık ki insanı en sevdiklerinin acıttığini en acı biçimde öğrendim. bir üniversitede bölüm üçüncüsüyken bir fabrikada amele oldum. muhteşem bir müzisyen olabilirdi benden iyi resimlerde yapabilirdim. bir yazar da olabilirdim en çok ona yeteneğim vardı. fakat onu da olamadım dedim ya fabrikada amele oldum. bu arada matematik öğretmenliği okuyordum bu da ayrı ters köşe o da ziyan ailemin uğraşları sonuç verdi ve ben o kadar yetenek ve zeka ile amele ziyan bir anne oldum. şu hayatta tek mutlu olduğum şey annelik duygusunu yaşamış olmak.

1

ben evli iki çocuk annesi bir kadınım. emekliyim. iki yakışıklı oğlum var, bir de kızım var. kayınvalideyim yani aynı zamanda. üniversite mezunuyum. ailemi hayatta her şeyden çok seviyorum.

0

kendimden bahsediyim çok kıskancımdır ve aşırı kıskancımdır cimri insanlardan nefret ederim yiyecek yada icecek bişeyleri paylaşmayı severim