0

mandalina portakal yiyin ıspanak pırasa tuketn

0

hastalıklara direnç için kış aylarında meyve sebze yiyebiliriz. bunlar mandalina portakal elma greyfurt, havuç turp limon dur.

0

kış aylarında en çok yenilen meyve portakal mandalina elma ve kivi muz yenilir sebzelerden de ıspanak brokoli pırasa karnabahar havuç turp kış sebzeleri olarak bunları tüketiyoruz.

0

kış aylarında genellikle hasta olmamak için c vitamini alınması daha iyi olur portakal limon greyfurt ve benzeri meyveler tüketilirse kışın daha rahat geçer hasta olmazsınız ama hasta olmamak için bunları yapmamız yetmez biraz daha fazla bir şeyler yapmalı kalın giyiniriz lazım

0

portakal
mandalina
nar
karnabahar
brokoli
ispanak
pirasa
muz

0

kis aylarinda greyfurt portakal mandalina bunlari tuketirsek birde grip asisi oldukmu tamam abi bizden saglami yok kendimize iyi bakalim ve kendimizo sevelim hasta olmayiz icecek olarakbta ihlamuru tavsiye ederim sabah limonla muthis ya:)

1

kış aylarında mutlaka kendimize dikkat etmeliyiz.meyve sebze ürünlerini mutlaka güzelcene kaliteli bir şekilde alip tüketmeliyiz.aldığımız ürünleri mutlaka güzelcene inceleyip almalıyız.çünkü kış aylarında hasta olursanız eğer iyileşmeniz biraz geç olabilir bu yüzden kış aylarında çok dikkatli olunmalıdır.kış aylarında meyve olarak mandalina portakal elma sebze olarakta ıspanak ve yeşillik ürünlerini almanizi öneririm.sağlık her şeyden önce gelir.bundan dolayı mutlaka kendimize çok dikkat etmeliyiz.

0

meyve sebze tüketmem çokca ama hasta olunca portakal, mandalina, greyfurt gibi meyveleri sıkar, içerim

0

aylarında genelde c vitamini bakımından yüksek meyve ve sebzeler tüketilmelidir örneğin portakal mandalin limon ıspanak kereviz pırasa meyve ve sebzeleri bunlara örnektir.

0

pırasa
ispanak
havuç
limon
portakal
mandalina

0

portakal
mandalina
bitki çayları
et yemeği
yumurta
elma
nar veya nar suyu

0

bol bol portakal, mandalina, nar yiyelim. karnabahar iyidir sebze olarak.