1

sivilce için o kadar çok şey denedim ki maskeler solüsyonlar doktora başvurdum her şey normal dedi geri yolladı reçetesiz sivilce ilaçlarını denedim olmadı yediklerime içtiklerime dikkat ettim olmadı her yolu denedim olmadı ta ki ne zaman dert etmeyi bıraktım o zaman kaybolmaya başladır ama sakın ama sakın sıkmaman gerek sivilceyi ben dayanamayıp sıktığım için sivilcelerim geçti ama sıktıklarımın izi kaldı bunun içinde şimdi bir krem kullanıyorum yara kremi o iyi geliyor ama çıksın bırak en fazla 1 haftaya geçiyo zaten sıkma oynama elini sürme sakın onun dışında yaşından dolayı çıkabilir eğer yaşın geçmişse bir doktora görünebilirsin

1

stresten uzak durmak lazım hala çıkıyor ise kürler var kremler var

1

sivilceler için yüz kükürtlü sabun ile yıkanmalı gül suyu ile temizlenmelidir.kil maskesi yapılabilir ve yuze yogurtlu sarımsak sürülebilir.

1

sivilceler için önerilerim yağlı yiyecekler tüketmeyiniz bazı çekirdekler var onları tüketmeyiniz

2

sakın ama sakın sarımsak falan sürmeyin ondan sonra sakallarınız çıkar hele ki kadınlar için söylüyorum gerçekten yanlış bir öneri. sivilceler için özel üretilen yüz yikama jelleri dermatoloji uzmanlarının önerdiği ilaçlar var en yakın cildiye doktoruna giderek kendi cildinize en uygun sivilce akne ilacını öğrenebilirsiniz yüzünüzün patates tarlası gibi olmasını istemiyorsanız sarımsak sürmeyin . size tavsiyem tuzlu yiyeceklerden uzak durun kola cips gibi aşırı yağlı yiyecek ve içecekleri sakın ama sakın tüketmenin protein ve karbonhidrat ağırlıklı beslenin düzenli olarak spor yapın ileride hiçbir şey kalmayacaktır suratinizda tertemiz olacaktır .

1

önce doktora gidilmeli ilaçlar fayda etmezse dogal ilaç kullanılmalı

1

limon sür veya diş macunu sur öle beklet kalsın çok iyi geliyor yani yumurta akı şurup üstüne peçete yapıştır oda güzel

1

cilt sağlık merkezine gidin. doktorların teşhisi ve ilaç kullanımı ile doğru beslenme ve spor bu konuda faydalı olacaktır.

0

limon ve tarçını karıştırıp yüzer sürmek oldukça iyi geliyor kokusu berbat ama sarımsakta iyi bir çözür