1

herkes güvenmese hiç kimse durmaz bu sitede bende 4 ay olmuştur belki ben hala burdayım

1

ilk önce güvenmen için araştırma yapman lazım.youtubede bu siteyle alakalı ödeme kanıtlı videolar var ilk onlara bakmanı tavsiye ederim.ondan sonra çeşitli sitelerden yada bu siteyi kullanan arkadaşlardan gerekli bilgiyi alıp karar verebilirsin.

1

bence güvenmelisin güvenilir bir site bende bu siteye bir forum sitesinde gezer iken rastlamıştım ve bir kişi bu siteyi tanıtıyor idi ve altına ise ödeme kanıtınıda koymuştu yani ödemesini bizzat almıştı daha yeniyim 17.50 var ama bakalım benim fikrimce öder diye düşünüyorum son zamanlarda soru başına kazanç düştü gibi hissediyorum ama bakalım sitenin birçok seçeneğide var hem bidahaki ayı beklemeden 3 gün içerisinde ödemeni alıyorsun harikasin sorumani

1

güvenebilirsin çünkü bugüne kadar ödeme alan bir sürü kişi var ve dekontlarını gördüm.

1

yeni üye oldum ilk paramı çekiyim 100% güven gelir zaten

1

oncelikle zten guven olmasi lazm ben guveniyorum tabikii

0

evet bence güvenmelisin. ben de daha önce bu tarz siteler hakkında oyun oynayıp para kazandığım halde paramı alamadığım için bu siteyi duyduğumda bu oyunu da oynamak istemedim çünkü buna benzer siteler daha önce benim de güvenimi birçok kez sarstılar iki kez paramı alamadım .bu yüzden arkadaşım bu oyunu önerdiğinde ilk başta oynamak da tereddüt ettim .hatta oynamak istemedim sonra arkadaşım parasını aldıktan sonra ben de bu oyunu oynamaya başladım ve oynadım 25 tl olunca ödeme isteğinde bulundum ve ertesi gün hemen param yatırılmıştı .o yüzden gerçekten güzel bir site güvenebilirsin ve oynamanı tavsiye ederim. bu kadar kötülüklerin içinde yine de iyilikler olduğunu unutmayalım ki bu sitede öyle bence o kadar güvenimizi sarsan siteler arasında tekrar güven veren ve güvenmemizi sağlayan bir site .o yüzden bu siteye her türlü güvenebilirsin ve oynayabilirsin.

0

ben daha yeni üye oldum ve bakalım yavaş yavaş bizde kazanıyoruz ben parası için değilde kafa dağıtmak için geliyorum ama para da lazım inşallah hepimiz kazanırız bol kazançlar

0

bu siteye kesinlikle güvenmelisin. çünkü emeğini ve hakkını yemiyor. yalan bir site değil. şartlar oluştuğunda ödemeni yapıyor. çünkü ben de ödemem aldım. burada olmayı seviyorum. hem para kazanıyorsun hem de vakti değerlendiriyorsun. benim de tereddütlerim oldu sadece başlarda ama sonra çok sevdim. ne zaman boşluk bulsa burdayım. giremediğim vakitlerde çok üzülüyorum hatta.

0

güvenip güvenmemek sana kalmış bir şey tabii. ama denemekten ne zarar çıkabilir ki? elinde olan bir şey. karar senin. ben denemeye karar verdim. gidişat bize gösterecektir neler olacağını. herkesin gönlündeki neyse o olur inşallah.

0

kesinlikle güvenin benimde suphelerim vardı ama hesabına bugün yattı param o yüzden güvenebilirsiniz .

0

bende bu sitede yeniyim. o yüzdem tam bir fikir sahibi değilim. benim en çok merak ettiğim seylerden biri nasıl seviye atlandığı acaba seviye atlandıkça. daha fazla kazanma şansı doğuyormu bu aralar en çok merak ettiğim konulardan biri bu.

2

güven ya da güvenme.
bu senin problemin. ama biz güveniyoruz ve seviyoruz. sahiplendirme ve icsellestirdik artık. paramızı da tıkır tıkır alıyoruz elhamdülillah.

1

vallahi allah'a şükür ki gerçekten bu siteden hiçbir şekilde sorun yaşamadım.her şekilde yardımcı oluyorlar ve özellikle de ben ilk paramı çektim çok güvenilir gerçekten 3 gün içerisinde yapmıştı. para yatırma konusunda gerçekten çok güvenilirler. başka sitelerde sürekli farklı şekilde para kazanma şeyleri oluyor ama onlar hiç bir çiçek yatırmıyor burayı keşfettim den beri en azından harçlığını çıkarıyorum. gerçekten de çok güvenilir bir yer artık sürekli bu sitede gezinirim.

1

bence güvenebilirsin bir çok arkadaş para çekti bana da az kaldı inşallah

1

bence güvenebilirsiniz. ben iki defa para çektim. güven sağladı bana karşı bence güvenebilirsiniz.

0

çoğu aldik diyor o yüzden güveniyorum bakalim birde ben cekebilirsem güvenim tam olacak bu siteye.

0

kendine bağlı bence bu yapıp göreceksin kazanılıyormu parayı veriyorlarmı yani bende şu anda yeniyim ama paramı çekince karar vericem açıkcası güvenip güvenmemeye o yüzden yaşa ve gör derim

0

eğer ödemeni aldıysan siteye güvenebilirsin. sitede çalışan çoğu kişinin yaptığı yorumlara göre herkes ödemesini aldığını söylüyor. eğer sende minimum çekme limitine ulaşıp paranı alırsan güvenebilirsin. fakat sitenin ileri ki zamanlarda kesin olarak kapanıp kapanmayacağı belli değil diye düşünmekteyim.

0

evet kesinlikle güvenmelisin çünkü bu siteden toplam 65 lira ödeme aldım ve şuan 16.30 kuruşum bulunmakta çoğu kişi burdan ödeme aldı ödemeleri tıkır tıkır yatiriyor site bu aralar verilen cevaplara kazanç düşmüş olsada hepimiz sorumaniye güveniyoruz bakalım bizim için neler yapacaklar.