0

yemek yapmayi 22 yasinda ogrendim dedem ogretti bana

0

15 yaşımda öğrendim çok güzel yemek yapıyom şuan

0

17 yaşlarımda falan öğrenmeye başladım tabii şuan 28 yaşındayım ve uzmanım :)

0

15 yaşından itibaren annemi gördükçe öğrenme hevesiyle annemden

0

yemek yapmayı anneme bakarak öğrendim 13 yaşında yemek yapmaya başladım ilk yemeğimi patates yemeği yaptım sonra menemen yaparak devam ettim :)))

0

yemek yapmaya lisede gıda bölümünü seçmenler başladım. okulumuzdaki mutfakta bu becerimi geliştirdikce evde sürekli ve daha çok yapmaya başladım. şu an gıda bölümü mezunuyum.

0

13 yaşlarında ilk çorba yaparak daha sonrasında ise makarna yapmayı öğrendim . evde annem olmadığı zamanlarda mecburen yapıyordum

0

küçükken çok yemek seçerdim, hala öyleyim. e herkesin yaptığı şeyleri de yiyemiyorum doğal olarak. uyuz bir insanım bu konuda yani. sevmediğim şeyleri yiyerek ve sevmeyerek tespit ettikten sonra, sevdiğim şeylerin tarifine baka baka, kendimden bir şeyler kata kata öğrendim ergenlikte. hala tam olarak ben "yemek yapmayı biliyorum" diyemem belki ama, kendi çapımızda bir şeyler yapıyoruz işte.

0

yemek yapmayı 10 yaşımdayken yavaştan öğrenmeye başladım. anneannemle beraber mutfağa girerdim önceleri onu izlerdim daha sonra ben yapardım o beni izlerdi. yavaş yavaş zamanla öğrendim ama hala onun kadar lezzetli olmuyor yemeklerim:)

0

13 yaşında öğrendim annem vefat ettiği icin mecburluktan dolayı yemekleri ben yapmaya başladım

0

yemek yapmayı askerıyede ogrendım ondan once ac gezerdım hep

0

yemek yapmaya aşırı derecede hevesliydim. annemi ve ablamı izlerdim. onlar yokken gizli gizli denerdim. :)

0

yaklaşık 11-12 yaşlarında annemi izleyerek öğrendim. ve sonrasında tarifi olan bir şeyi yapmanın çok da zor olmadığını farkettim

1

yemek yapmayı 13 yaşımda babamın açım demesiyle öğrendim o zamanlar telefon yok bu kadar imkan yok tarif yok öğreticek yok önceden annemden gördüğüm kadarıyla yapmıştım sağolsun babamda tadsız tutsuz yemişti

0

bekarken durumumu iyiydi hiç yemek yapmazdik yapsakda pratik şeyler evlenince öğrendim 20yasinda

0

yemek yapmayı 18 yaşımda üniversteye gittiğimde tam olarak ögrendim çünkü yemeğimizi kendimiz yapiyorduk mecbur ogrendim bilen arkadaslarimda vardi internettende baktm

0

anneanem sağolsun çok güzel yemek yapar sayesinde artık bende.

0

ben çok küçükken de sürekli annemin eline bakardım oyuncaklarla yemek yapmaya çalışırdım.yani küçük yaştan beri yemek yapma hevesine sahibim aslında bu yüzden dolayı on yaşımda ilk olaraksalata yapmaya başladım .daha sonra annemin yaptığı pasta ,börek falan yapıyordum bir gün aynısını ben de yaptım tabi anneme yardım ettim kendi başıma değil o günden sonra sürekli tarif kitaplarına baktım ,tarifleri okudum kendim yazmaya çalıştım ve daha önce evimizde denenmeyen bir çok yemeyi denedim, bir çok pasta böreği yaptım şimdi hepsinin tarifini biliyorum ve kendi kafama göre istediğim her şeyi yapabiliyorum kesinlikle insan istemeli eğer istemezse ,keyif almazsa hiç bir zaman başarılı olmaz.

0

bir erkek olarak 15 yasinda annemin yardiylariyla bir kac yemek yapmayi ogrendim makarna pilav menemen kuru fasulye nohut et tavuk gibi.

0

ben çok geç öğrendim. 25 yaşıma kadar yumurta dahi kıramayan tiplerdendim. ama mecbur kalınca internetten araştırarak öğrendim. hatta elimin çok lezzetli olduğunu ve yemek yapmaktan çok zevk aldığımı görünce daha kolay oldu benim için. şuan yapamadığım yemek yok. yakında kendi tariflerimi de yapmaya başlarım öyle hızlı gidiyorum. :)