0

yüzmeyi bilmiyorum çünkü su korkum var ve havuzda ,denizde canımı emanet edeceğim kişiye bile kendimi bırakamam. eksikliğini tatillerde hissediyorum. tatilin çok önemi olmuyor bu yüzden ve yüzmeyi bilseydim aktif olarak spor amaçlı yüzmeye giderdim.

0

yüzmeyi bilmiyorum ne yazikki cok eksiklik cekiyorum ve öğrenmediğime pismanim

0

5 yaşında yüzmeyi öğrendim. genç starlarda yüzme şampiyonluklarım var.

0

8 yaşında öğrendim amcam tarafından çok faydası oldu. eğlence için yüzme bilmek gerekiyor diğer türlü can simidi ile gitmek kötü geliyor

0

ben yuzmeyi 9 yada 11 yaskarinda kapali havuzda yuzmeyi yapiyordum bir tane sisme simidler vardi ben ne zaman havuza girseydim bir iki kere icune giriyordum basliyordum yuzmeye 5 dakika yuzme yapiyordum simiti havuza atiyordum bende icine isabet ederek atliyordum ama simdi 17 yasina geldim takla atma su altinda dolasmak nefes tutma gibi seyleri tek basimda ofrendim ama yazin cok sicak su oldugu icin fazla gitmiyordum kis olunca sicak fazla giriyorum artik
yuzme dunyanin en guzel seyidir.

0

yüzmeyi bilmiyorum ve bunun eksikliğini hiçbir zaman yaşamadım .çünkü bulunduğumuz yerde deniz olmadığı için ve deniz olan yere de gitmediğim için yüzmenin eksikliğini hiçbir yerde çekmedim ama ilerde öğrenmeyi düşünüyorum.

0

yüzmeyi 16 yaşımda öğrendim.ben ufak bir ilçede yaşıyorum on bin nufuslu bizim oralarda deniz yok o yüzden iç yüzme bilmedim bursada teyzemler var yazlıkları var annemide çağırdılar bende mecbur tek bırakmamak için ve biraz kafa dağıtmak için annem benide yanına aldı.ilk gün gittik havuz vardı herkes yüzüyordu bende birden öyle herkezi görünce birden cesaret geldi daldım havuza ne kadar derin olabilirdiki dedim ve havuz boyumu geçti derin taraftan girmişim boğuluyordum beni kurtardılar ben hayatım boyunca hırslı biriyim 1 hafta simitle yüzdüm herkes güldü bana ama sonra çok iyi bir yüzücü oldum kocaman havuzu 20 tur atıodum iç durmadan 1 ay kaldım orda nerdeyse en iyisi oldum tabi ama başlardan çok zordu simitle kolluklarla yüzmek herkes bana bakıodu ve gülüodu kızlar herkez.azimle hırsla inanmakla herşey başarılır bu hayatta. .

0

yüzmeyi öğrenmek istiyorum ama fırsatım olmadi .

0

öğrenmeyi çok istedim, eksikliğini de çok duydum ama bir türlü nasip olmadı.

0

ben yüzmeyi 4 yaşında öğrendim 6 yaşından 11 yaşına kadar yüzme okulunda değişik yaş gruplarında yarışlara katıldım

0

ben yüzmeyi ilk öğrendiğim zaman tabiki sanırım 7 yada 8 yaşları idi.ben ozman köyde yaşıyordum.tabiki bizim burda dereler çaylar vardir yuzdugumuz veya balık tuttuğumuz zman birde bizim burda koyunlar var onları dere de yuz dururken alıştım vede suan gercekden fazla acilmiyorum vede benim için sağlığım için çok faydalı bir spor dalı yüzme.

0

bilmiyorum eksikliginihiccekmedim onemli olaneglenmek sounda nasilsa madalya yok. kenarda da yuzule bilir

0

12 yaşında öğrendim ama çok hızlı yüzemiyorum her zaman denize gidemiyorum.

0

yüzmeyi tam olarak 14 yaşında kendi başıma denizdeyken bir takım şeyler sayesinde öğrendim.ailecek sürekli arada denize giderdik yani günü birlik gibi bir şey.giderdik 2 3 saat sonra gelirdik yani.denizdeyken sürekli havada kalmaya felan çalışırdım bi ara gözlerimi kapattım burnumu kapattım daldım içine sonra biraz ileri gittim.yukarı çıktığımda tekrar yere basmak istemiştim.fakat ayaklarım yere gelmedi o anda kan beynime vurmuştu.korkmuştum aslında ama sanki içimde bir his oluşmuştu hemen gözlerimi kapatıp burnumdaki nefesi durdurup.ileri doğru kulaçlar atıp ayaklarımı haraket ettirip kafamı denizin içine sokarak tekrardan ailemin yanına dönmüştüm.işte o andan sonra rahat rahat yüzebiliyorum.girip artist artist haraketler yapabiliyorum.artık rahat rahat denize girebiliyorum yani korkmadan.

0

14 yaşımdayken köyde akarsuda ögrendim ve istanbul'da ne kadar boğaza girsemde köydeki kadar öğrenemedim.
istanbul'da emirgan'a atlaya atlaya perçinlesti.
zamanla cok iyi yüzmeye ve sudan saatlerce cikmamaya basladim. suda uyudugumu bilirim :)

1

yüzmeyi bilmiyorum çok denize gittim ancak bı türlü beceremedim çok isterim öğrenmeyi ama kursa falan gitmek olmaz bı yaştan sonra iş güç varken zor

1

yüzmeyi çok küçük yaşta öğrendim karadenizli olmanın avantajı da var tabiki

1

denizi, suyu hep çok severdim zaten, 3-4 yaşından beri tatillerde vs hep bi suyla haşır neşirdim, yüzme çabaları da hat safhada tabiki. sonra ilkokul 1. ya da 2. sınıftayken yüzmeye başladım ve üç yıl boyunca da gittim, çok da keyif alıyordum. sıkılıp bırakmasaydım keşke diyorum şimdi, çocukluk işte.

1

yüzme bilmiyorum. eksikliğini de günlük yaşamda fark etmiyorum. keşke öğrenseydim de demiyorum, çünkü gerek duymuyorum

1

yüzmeyi hiç bir zaman öğrenemedim. öğrenmek için çok girişimlerim oldu fakat bir türlü bunu yenemedim ve sonuçta yüzmeyi öğrenemedim. belki de bu konu hakkında profesyonel bir yardım alamadığımdan ya da küçüklükte bu konuya kafa vermeyeşimden de kaynaklanabilir. ama her zaman bir deniz ya da havuz görsem ezikliğini hissederim. öğrenmek ve yüzmek için içimden her zaman geçiririm. lakin hayat şartları ve zaman buna engel oluyor.