0

aşka da gurur olmaz eğer birine aşıksanız zaten gözünüz birşey görmez . aşk bir nevi deliliktir. saçmalamak ne yaptığını bilmemek halidir bu yüzden aşkta gurur yer almaz.

0

aşkta gurur olmamalı çünkü karşılıkli sevgi saydı özveri on planda olmalıdır fakat bendeki gurur kimsede yok aramazsa aramam

0

aslında aşkta gurur olmamalıdır insanlar birçok şeyi gurur yaptıkları için kaybederler fakat bazen de biraz gurur gereklidir insanların sizin değerinizi anlamalıdır

0

gurur olması gerektiğini düşünüyorum fakat gerçekten sevdiğin zaman bu mümkün olmuyor

0

ask ta gurur olmaz. yani olmamasi daha mantikli.. cunki;beyniniz bir yandan uzaklasmak isterken kalbiniz daha da uakinlasiyor. bence askta mantik felan aranmaz

0

aşkta gurur sadece ilişkiye zarar verir aşık olma şansına nail olunmuşsa gurur top yekün yok olmalıdır.

0

gurur sadece aşkta değil herşey de olmalı ailede vardır kendinize eziyet edip aşığım demeyin gururunuzu yerle bir etmeyin kendinizi kaybedersiniz.

1

aşkta gurur olur elbette. ama gereğince ve yerince olursa olur.

0

seviyorsan olmaz bence küçük tartışma sonucu gururumu ayaklar altına alamam o mesaj atsın demek saçma bu gibi durumlarda yanlış ama eğer şayet karşı cins sana ihanet etmiş ise ve geri gelip şans istese ve gurur yapma dese sonuna kadar yapın asla buna izin vermeyin .gurur konuya göre değişkenlil gösteriyor sonuç olarak.

0

bir insan karşısındakini seviyorsa gurur yapamaz. o git derse sen kalacaksın. misal bir konu hakkında çözüm bulamadın ailene ve arkadaşlarınada söyleyemiyorsun gururlu olduğun halde sevdiğine söyledin oda sana o konu hakkında çözüm buldu gururlu olursan o çözümü kullanmıyacan mı.

1

duruma bağlı olarak değişen bir durum aslında bu. yapılan bazı konularda gururumuz tabiki önde geliyor. yani sizi kandırmış, aldatmış, aşağılamış ve şiddet uygulamış birine deli divane aşık olsanız bile nasıl katlanacaksınız. bazı konularda tabiki gururlu olmalıyız. en sevdiğimiz insan bile olsa bizi ezmesine müsade etmemeliyiz. ama ufak tefek olaylar için gurur yapılırsa ilişki fazla sürmez, küçük anlaşmazlıklar göz ardı edilebilir. çünkü insan en çok sevdigine musamma gösterir o da bir yere kadar herkese sınırlarını ve haddini öğretmenliyiz.

0

gururun olduğu yerde aşk barınamaz net.
aşkta gurur olmamalı.

0

bence aslan aşkta gurur olmaz aşk ferman dinlemez.

0

aşkta gurur olmaz arkadaşım, eğer aşıksan elinden ne gelirse yaparsın git demesine rağmen kalırsın yanında

0

aşkta grur olmaz. aşk sevgi özveri ister.egoya yer yoktur.