0

aşkta gurur olmaz çünkü bir insanı gerçekten seviyorsan yok ilk o yazacak gibi davalara girmezsin. onun kalbini kırdığında gider hemen özür dilersin ve gönlünü hemen alırsın. o seni kırdıysa affedici olursun.

0

kaliteli saygılı olması için bazen tavizsiz ve gururlu olmalıyız karakterimiz bize ait başkası için şekil alamamlı gerekirse hayatından çıkarmalı. gerçek olan sizi en geç bile olsa bulucaktır sizi gerçekten isteyen insanlar gururunuzu okşamak için çeşitli yollar dener ve siz bunu gördüğünüzde yelkenleri zaten indirirsiniz olay sadece fazla taviz vermemek karşında ki insana birey olduğunu ve saygı duyulması gerektiğini beninsetmek lazım

0

aşkta gurur olup olmayacağı karşınuzdaki kişiye bağlı aslında. bazı insanlar vardır onlar çok nadir karşılaşılan türden olabilir. çok sağlam karakterli iyi bir insana denk geldiyseniz ne olursa olsun onu taciz etmiyecek rahatsızlık vermiyecek şekilde elinizden geleni yapım derim. matematik öğretmenimiz bu konuyla ilgili bir olay anlatmıştı. olay onun liseye gittiği dönemlerde oluyor. okulda bir çocuk var bu çocuğa hüseyin diyelim biz, bir de çok güzel bir kız var kızın adı da menekşe olsun. bizim hüseyin menekşeye sırılsıklam aşık ama menekşe pek oralı değil. menekşe çok güzel afeti devran bir kız üstelik çalışkan dersleri de çok iyi hüseyin de dersleri çok kötü bir eleman nerdeyse hiçbirşey bilmiyor. neyse gel zaman git zaman bizim menekşeyş ailesi son sene diye dershaneye yazdırıyor malum üniversite sınavına hazırlanıcak kızcağız derken hüseyin de durur mu o da ne yapıp edip menekşenin gittiği dershaneye yazdırtıyor kendini. e menekşe çalışkan hüseyin tembel bunlar aynı sınıfa nasıl düşücek derken hüseyin deneme sınavından kopya çekip yüksek bir sınıfa yerleşiyor menekşenın sınıfına gidemiyor ama olsun o kadar da. sonra bizim bu hüseyin olacak eleman gece gündüz sabah akşam demeden ders çalışıyor ama kafayı kaldırmıyor nerdeyse kitaptan. sene sonu geliyor sınava giriyorlar menekşe de hüseyin de aynı fakültede tıp kazanıyor. şuan evliler maşallah diyelim. yani demem o ki hüseyin kardeşimiz, abimiz böyle bir kızı sevdiği için kız uğruna tıp kazanacak kadar hırs yapıyor ve kazanıyor da. belki menekşe olmasa şuan dolmuşcu falan olucaktı (dolmuşcuları kötülediğimden değil) eğer karşınızdaki kız ya da erkek buna deyecekse gurur yapmayın dostlar gönlü güzel insanlar çok az kaldı artık bulunca kaçırmayın kaybetmeyin kazanana kadar da uğraşın güzel şeyler zaman alır. ama önce oturup realist bir şekilde düşünün bu insan buna değer mi deymez mi. eğer evet değer diyosanız bırakın gururu savaşın belki de değecek. ..

0

aşk her şeye yetmiyor maalesef bence aşkta gurur olur ama olmaması gerekiyor normalde kendi gururumuzu hiçe saymak adına gerçek bir aşk bulsak bile onu getirebiliyoruz gururumuz yüzünden bilmiyorum ileride 15 10 yıl sonra pişman olur muyuz gurur yaptığımız için ya da keşke gururumu hiçe sayma saydım onun için mi deriz bunu 5-10 yıl sonra görecek görebiliriz ancak

0

gurursuz aşk olmaz ir aşkın içinde gurur varsa tadından yenmez ama aşırı gurur aşkı perişan eder

0

bence aşkta gurur olur gururlu olan aşkta açılmak biraz uzun sürer.

0

tabiki olur. gurursuz aşk olur mu olmaz. her şeyin bir ölçüsü var insan kendi gururunu ayak altına aldığı zaman aşkın ölçüsü kaçar.

0

bence olur çünkü aşk gelip geçici ama gurur asla insanın gururu herşeyden önce gelir.

0

aşkta gurur olmaz.olsaydı doğru düzgün aşk olmaz dı.

0

askta gurur olmaz seviyosan gercktn askinin pesinden gitceksn sonra uzulen sen olursn pismanlikla gecer ömrüm keske boyle yapsaydm bunj yapmasaydm diye

0

bence aşkta gurur olmaz neden derseniz seviyosanız söylemeniz gerekir biraz yürek ister sevmek ben ilk sevdiğimde sevdiğimi söyliyemiyodum ama ondan sonra kendime kural edindim bir kişiyi sevince direk söylicem diye ve işe yaradı çünku direk söylemek daha mantıklı ve bir bayanın hoşuna gidiyor öbur türlü kilibik sevdiğini söylemezsen hoslarina gitmiyor diyelimki sevgili oldunuz bir olay oldu bence gurur yapmayın çok seviyorsaniz asla devamli gurur yapmayın yoksa sevdiğinizi kaybedersiniz.

0

kesinlikle olması lazım zira grur yapmadigim zaman kaybettiğimi gordum karşı tarafta hep nasılsa beni seviyo vazgeçemez havaları oluyo o zaman kendinden soğutuyor. herşey kararınca güzel

0

aşık olunca gurur kalmiyor ama gururun olmasi lazim yoksa hersey yerle bir olur

0

aşkta gurur olmaz gurur olsa aşk olmaz zaten seviyosan git konuş bence ne kaybedersin ki cesaretini yenilemiş olursun sadece :)

0

aşkta gurur olmaz aşıksan yerlerde sürüneceksin gurur aşkın neyine... o itse bile seni sen ayağa kalkıp tekrar yapışacaksın koluna. yoksa aşk olmaz.

0

aşktada gurur olur bi insanın gururunun önüne geccek başka bi şey olamaz

0

ask ta gurur da olmaz baska hic bisey de olmaz mutlaka kalbinin sesini dinlemelisin

0

aşkta gurur olmaz seviyosan söyliceksin.