0

telafi hep var ama neyin telafisi mesela sorun ne tartışmadan ayrıldıysan telafi var veya sviyosun ayrıldın pişmasın telafi var ama aldatmanın telafisi yok mesela 1 kere bi hatayı yapan insan akıllıysa bidaha yapmaz ama degilse defalarca o hatayı yapar o yüzden sonuc olarak hatasına göre telafi etmek en mantıklısı cunki eger üzülecegin bişeyi yaptıysa ve affedersen ardı arkası gelir mesela cogu ilişkide 1 ayrılıktan sonra ilişki yürümüyor nedeni ise güvensizliktir en mühm olan ilişkide güven eger bi ilişkiye güven veremiyosanız ya o ilişkiyi yanlış yaşarsınız yada hatayı siz yaparsınız pişman olacagınız şeylere bulaşmayın yani affedilecek şeylerde var affedilmeyecek şeylerde bunun kararını insan kendi vermeli verebilmeli.

0

sınav sorusu gibi olmuş telafi sınavı:))herşeyin telafisi vardır aşkın neden olmasın.köşelerimiz bizi daha özgür kılmıyor sonuçta bu kadar keskin olmaya gerekte yok ölümlü dünyada.büyük laflar edip sonra lafını yiyen çok insan gördüm.aşk sevgi sonuçta her zaman bulunan duygular değil değiyorsa arkasında durup desteklemek gerek.

0

aşkta telafi tabi ki olur olmalı aslında ama kişiye göre değişir kimi insanlar erkek olsun kadın olsun agresif oluyor ilişkiler de

0

neyin telafisi yapılacak? hani başak buğdayin bir sözünde dediği gibi sallanan bir masanın ayağını gazeteyle besler gibi içimizdeki sallanma hissini kesmek için içimizdeki kırılan yerlere kıstırmak üzere yeni insanlar mi seçeceğiz? ben bunu yapmam telafiden kastın buysa. aşkın içinde de bazı şeylerin telafisi yoktur. sadakatsizlik gibi.

0

hatasız kul olmaz derler. insan beşer şaşardır. elbet yanlışını görür. telafi olur mu? neden olmasın? iki tarafta eğer gerçekten seviyorsa bazı şeyler görmezden gelinebilir. kırılan yerler onarılabilir. yeter ki ortak nokta aşk olsun. kim aşkın önüne geçebilmiş ki bu zamana kadar?

0

herşeyin telafisi oluyorsa aşkında telafisi olur olmaz diye birşey yok her hata bir sonraki hatayı düzeltmeye yarar oyuzden hata yapmamaya calısalımnyaprıysak telafisi ni yapalım yaptıralım