0

intihar etmeyi aklımdan hiç cıkaramadım. kendimi öldürmeyi 1 kez denedim ve evde bulunan tüm hapları ictim ölemedim sadece siddetli baş agrısı kusma ve hastanede acılan gözler babamın sert bakışları annemin aglamaktan kızarmıs gözleri ve ondan sonra bidaha böyle salak biseye kalkısmamaya söz verdim ailem için ama aklımdan çıkmıyor hicbirzaman ne zaman bir köseye sıkıssam aklıma tek yol intihar geliyor. aklıma ailem geliyor ve vazgeçiyorum.

0

intiharı her zaman düşünüyorum ama allah tan korktuğum için asla intihar girişiminde dahi bulunmam.

0

ben bugüne dek hic bir zaman intihar etme girisiminde bulunmadim.aklimdan dahi böylesi yıkıcı bir düsünce gecmedi.intihar bir cözüm olmadıgı gibi kişinin ahireti yıkan bir yoldur.bu sebebten kişi intihar gibi şeylere yönelmemelidir.

0

intihar etmeyi istemeyen insan sayısı bana göre çok azdır. sonra canını sana vereni hatırlayıp vazgeçenler de aynı şekilde çoktur.

0

bir kere denedim bekarken hap içtik yani ilaç içtim midemi kömürlü suyla bide tuzlu suyla temizlediler iyyy iğrenç ondan sonra bir daha onları içmemek icn asla inthr etmedim etmemde tadı çok çirkin gerçekten :))

0

evet yaptım denedim yani hemde defalarca malesef yaptım.

0

evet çok istedim. bir kere denedim ve ilaç ictim. fakat midem yıkandı ve kurtuldum.