0

günde ortalama 3 saati geçmemesi lazım ama şuanda ki işiniz de bilgisayar üstündeyse baya sıkıntı.
çünkü sürekli dikkatli yere bakıp kalıyorsunuz ve bi yerden sonrq gözlere rahatsızlık veriyor.
özellikle görme ile problem yada gözde kanlanma gibi olaylar olabilir.
daha sonrasın da doktora gidip gözlük almak daha iyisi gözleri dinlendirici küçük numaralı gözlüklerden biraz olsun sizi rahatlatıcı olabilir.

0

normalde 2 ila 4 saat ama biz saat 8 gibi oturup sabah 6 da kapatıyoruz zararlı ama o sohbetler ve geçen zamanın tarifi yok

0

en ne zaman bilgisayar basında oturduğumu hatırlamıyorum bile bence 1 saat ten fazla olduğunda eklem ile ilgili rahatsızlıkların oluşabilir fazla kalmamakta yarar var

1

günde en fazla bence bilgisayar başında 5 saat boyunca durmalıyız.çünkü fazla durduğumuzda taktığımız kulaklıktan dolayı veya çok sesten dolayı kulaklarımızda sorunlar ortaya çıkabilir.monitöre çok baktığımızdan dolayı gözlerimizde olan hasarlardan dolayı miyop veya astigmat sorunları ile baş başa kalma sorununa girebiliriz.bu yüzden dolayı bilgisayarda çok zaman geçirmemek lazım.işimiz bittikten sonra bilgisayar başından kalmakta çok yarar vardır.

1

bence en fazla 2 saat gözler gidiyor ileride büyük tehlike

1

gününe göre değiçiyor. dört beş saate kadar çıkabiliyor.

2

günde bir insan bir bilgisayar başında en fazla 3 saat durmalıdır. aksi halde gözler yavaş yavaş sulanmaya başlar ve uzun vadede gözlerde bozulmalar başlayacaktır.