0

estetik yaptırmayı ben de düşünmüyorum. tabii ki de ben gerek duymuyorum. çok şükür yani yaptıran insanlar var. saygı duyarım hiçbir şekilde bir şey diyemem çünkü yargılamak benim hakkım değil rabbimin hakkıdır. günümüzde zaten çoğu insan bir yerinde bir kusur gördü mü hemen gidip estetik oluyor bir şey diyemezsin sonuçta insan kendini tabii ki de güzel görmek ister estetik yaptırarak kendini daha güzel buluyorsan o zaman yapacak bir şey yok ben karşı değilim öyle şeylere insan istediği gibi davranabilir yani özgürdür istediğini yapabilir. ben ben de gelip duysam ben de berkim yaptırabilirim bence ayıp değil yani bence bana göre diye düşünüyorum.

0

yaptırmadım yaptırmayı da aynı şekilde düşünmüyorum. ama insanların eğer ki sağlık problemi içindeyse yaptırmalarına karşı değilim. ayrıca estetik yaptırmak da toplumun bizde yarattığı güzellik fikriyle alakalıdır. yani aslında bakarsanız kendiniz için yaşamayı öğrenirseniz buna gerek kalmaz.

0

estetik yaptırmayı düşünmüyorum. aşırı derecede bir deformasyon olusmamissa bir kaza sonucu gerek yok öyle şeylere.

0

hiç estetik yaptırmadım allah’a şükürler olsun ki estetiğe ihtiyacım olan bir durum da olmadı fakat ben yaptırılmasını doğru buluyorum ama gerçekten çirkin olan yerlere mesela öyle burunlar oluyor ki neden öyle gezmeli insan yaptırsın ve güzel bir insana dönüşsün

0

hiç yaptırmadım yaptırmak da allah 'ın bana verdiği güzelliğin üzerine güzellik tanımam ben doğal güzelim;)

1

estetik yaptırabilmenin tek nedeni, güzelliğe güzellik katmak değil sağlık açısından bir sorun varsa estetik yaptırmaktır. estetik yaratılışa karşı çıkmaktır. bundan dolayı eğer estetik yaptıracak bir yeriniz size gerçekten sağlık açısından bir sorun teşkil ediyorsa estetik ameliyat yaptırabilirsiniz.