0

önce kisilerden numaralarına bakardım annesini yada babasını aramaya çalısırdım ekranda kilit varsa en yakın karakola götürürdüm adam belkide yemedi içmedi o telefon için kul hakkına girmem o yüzden.

0

eğer kilit yoksa ekranında, rehberine girip birisini arardım. bu kişi telefonunu düşürmüş, eğer ona ulaşabileceğiniz başka bir numara varsa ya da yüzyüze ulaşabilirseniz telefonunu düşürdüğünü söyler misiniz. isterseniz kendi numaramı da size bırakayım, telefonu almaya geldiğinizde bu numaradan bana ulaşabilirsiniz derdim.

0

başka bir telefon bulsam sallamaz götürür satarım. düşürmeseydi banane :) ama iphone da icloud kilidi olduğundan seve seve sahibine geri verirdim :d şaka bir yana ne olursa olsun sahibine bir şekilde ulaşır teslim ederim. bir kere parkta başıma gelmişti. adam eyv kardeş dedi çekti gitti insan bir yemek ısmarlar arkadaş

2

ilk bakarım çevrede biri telefonu arıyor mu sonra rehberine bakarım illa yakını vardır. onu arar ve telefonı buldum derim yada polise götürürüm.

0

alır imealını değişir iphone bulu kapatıp satardım

0

siriye seslenir ben kimim derim illa adam sosyal medya kullanıyordur onu bulur ve polise teslim ederken sahibi bu kişi derim polislerede yardımcı olurdum

2

ilk önce etrafıma bakarım biri var mı yok mu diye. eğer kimse yoksa telefonu polise teslim ederim.

1

sahibini bulurum, siri’ye ben kimim diye sorup, o kişiye sosyal medyadan ulaşırım. en sonunda da o adamdan bu iyi niyetim karşılığında bi 50-100 tl isterim :)

1

götürür polise veya yakınlarda bir dükkan sahibine teslim ederim. belkide kaybeden insan onu almak için kaç gün kaç gece çalışmıştır.

1

ben sahibini ararım çünkü onun sahibi o telefonu mutlaka geri bulur en azından belki ödül verebilir bana .

0

sanırım tekme atarım o heyicen ile. :)

0

sahibini atarım bulamazsan polise veririm