1
0

para 10-20 tl ise parayı yerden alırım ve harcarım ama büyük bir rakamsa sahibi bulmaya çalısırım.

0

valla bu yaşıma kadar ne para kaybettim ne de 1 tl 'nin üstünde para buldum:)en fazla bulduğum para 1tle:)onunda sahibini aramama gerek yok sanirim:)yüksek mebla bulursam zaten karakola götürürüm. muhakkak sahibi çıkar.

0

çok büyük bir miktar para bulsam paranın sahibini kesinlikle ararım. ama 5-10 tl bulsam ilk başta yakın çevreme bakarım. eğer paranın sahibini göremezsem o parayı muhtemelen harcarım.

0

öncelikle etrafa bi bakarım yakın cevredeki insanlara bi sorarım para sizinmi diye tabi miktarını söylemem adam evet şu kadar para kaybettim işte paranın şekli söyleydi falan derse inanıp veririm ama kimse yoksa ve benim paraya ihtiyacım varsa o parayı ne yalan söyliyeyemki kendi cebime koyardım.

0

öncelikle etrafıma bakınırım, kalabalık bir yerdeise almam, ıssız bir yerde ise alırım. paranın miktarı az ise, yani umursanmayacak bir miktar ise, o para cuma günü diyanet’i bulur. eğer ki büyük miktarsa sahibini bulmaya çalışırım, bulamazsam da o parayı yine cumaa sonrası camiiye veririm. kısacası ben para bulursam genellikle kaybeden kişi adına hayır işlemiş olurum. belki o adam hayatında hiç hayır işlemedi, ve benim sayemde işlemiş oldu :) dimi

0

bulduğum miktara bağlı büyük bi miktarsa sahibine ulaştırmaya çalışırım demir paraysa hiç ilgilenmem sanırım:)

0

valla hiç para bulmadım şuana kadar bulursam sevinip herhalde bi yere asabilirim .

0

yani şu anki yazacağımla o andaki duygu durumum farklı olacağı için ne desem yalan olur :)

0

kim kaybetmişte biz bulacağız ama bulduğumda cuk cebe indiriyorum zalim hayat ne yapak:)

0

etrafta kimse varmı diye bakarım yoksa alırım varsa almanın bir yolunu bulurum snsnsnan

0

sahibini bulamazsam alır fakir fukaraya dagıtırım

0

ilk once dusurdugu yerde yakin dukksn vsrsa oradakilere burada biri para dusurmus? karakola goturuyorum parwyi. gidip oradan alabilir der, sonra karakola giderdim

0

camiye veririm en güzeli neden durduk yere günaha girsin ki insan

0

bulduğum paranın miktarına göre değişir 5 10 tl yani 200 e kadar yolu var eğer o miktarlarda ise beklerim sahibi çıkmazsa alırım parayı çocuk sevindiririm kaybeden kişinin hayrına daha yüksek miktarda bir paraysa karakola götürürüm.

0

bulduğum paranın miktarına göre değişir 5 10 tl yani 200 e kadar yolu var eğer o miktarlarda ise beklerim sahibi çıkmazsa alırım parayı çocuk sevindiririm kaybeden kişinin hayrına daha yüksek miktarda bir paraysa karakola götürürüm.

0

önceden olsa cebe atardım ama artık sadaka kutusu görünce içine atıyorum.