0

bence konularda resmen laf lafi aciyor. yani o onu derken aa o aklima geldi diyecek digeri bu da bu sekilde devam edecek ve resmen sonsuz bir dongu olup saatlerce konusmaya baslayacaklar. bence bu sekilde oluyor :).

0

bence akşama kadar ne yaptıysa hepsini birbirlerine anlatıyorlar ve birbirlerine danışıyorlar.bazende arkadaşları hakkında dedikodu yapıyorlar. ben genelde arkadaşımı ozleyince bir saatten az konuşmam daha çok vakit geçirmek ve yaşadıklarımı anlatmak isterim.

0

genelde günlük hayattan şeyler.napıyorsun nasılsın günün nasıl geçti derken konu oradan geliyor hoop ee eski sevgilinle hala görüşüyor musunuz, sana yazıyor mu, bak yazarsa sakın şöyle şeyler yapma gibisinden başlıyorlar içerilere girmeye. ondan sonra o telefon konuşmaları 4 saate kadar çıkıyor. benim en uzun konuşmam 1 saati geçmişti..hep de bu tür şeyler uzatıyor konuşmaları. bir de bizim işler var. kim kiminle hangi işe gitmiş onları konuşuyoruz. kim ne kadar kazanmış kim çağırmış fiyatı düşük bulmalar vs bu tür şeyleri de konuşuyoruz..

0

dedikodu yapmak o kadar kolay mi bea. :d dedikoduya baaladin mi hakkini vereceksin. tadi oyle cikiyor. o kadsr uzun konusmalaeimiz ondan yani. baska bir enden yok. :d ve biliyorsun viz kadinlarin mayasinda var dedikodu. yani dedikodusuz hayat dusunulemez bizim icin. :d :d ehh.. bundana mutevellit konusmalar uzun suruyot.

0

erkekler saatleri söylüyorsa kızlar dakikaları, saniyeleri hatta saliseleri söylüyorlar. erkek iyiyim der kapatır. kızlar neden iyi olduğuna kadar söyler.

0

çokça dedikodu yapıyorlar. bir başlarla arkasından konuştukları kişinin doğduğu tarihten itibaren şia’na kadar ne yaşadıysa dedikodusunu yaparlar. sonra bir makyajdan başlarla tamam akşamı bulur. bunlar sayesinde operatörler iyi kazanıyor. birde kızlar evliyse tamam anneleriyle en az 2 saat konuşurlar onlar konuşurken hiç mi sıkılmıyorlar. ben 10 dk konuştum mu kuşağım ağrımaya başlar.

0

konu farketmeksizin daldan dalan atlar gibi konudan konuya geçebilen kişilerdir dün konuşulan konu bugun tekrar üstünden geçilir yarın tekrar geçilir unutulmaz bu konu ilerleyen zamanlarda bile ya böyle böyle bir olay olmuştu hatırladın mı diye tekrar açılır konu konuşan sıkılmıyor da dinleyende mi sıkılmıyor hiç bu ne diyor artık diye sorar insan kendine farklı bir iş farklı bir iey yapma zorunluluğuda kapanabilir ancak telefon canlı haber bülteni i, magazin manşetleri kim kiminle ne yapmış, saatine kadar konuşulabilir, yetenej diye ben buna derim,

2

konu zaten ilk erkeklerden açılıyor sonra nasıl bir varlık oldukları hakkında düşünceler sunuluyor en sonunda ee nasıl gidiyorlar falan başlıyor. :d daha sonra konuşmalarımızla dalga geçmeler şakalaşmalar ve güzel sözler söyleyip kapıyoruz :)

1

tabiki dedikodu onun harici hoşlandığımız çocuk ne yapmış şunu gördün mü bu böyle yapmış

0

dedikoduyu seviyoruz diyelim :) onun için bu kadar uzun konuşmalarımız

0

bencede hanimlar bu konjda aydinlatsin milleti :) harbi o kadar konusulacak ne var

1

laf lafı açıyor. bir konu önce anlatılır, sonra üzerine yorumlar yapılır, değerlendirmeler yapılır. o konunun tüm artı ve eksileri tartışılır. bazen döner döner başa sararız anlaşılmayan hiç bir nokta kalmasın diye tamamen masaya yatırırız en ince ayrıntısına kadar. sonra çözüme odaklanırız. ne yapalım, nasıl davranalım diye ama tüm bu saatler süren konuşmaların sonucunda yine de kafamızın dikine gider, bildiğimizi okuruz. konuşmayı seviyoruz ne yapalım huyumuz kurusun. :)))))

1

karşı taraf bir derdini anlatır sen dinler, yorum yapar,tavsiyede bulunursun sonra sen anlatırsın o dinler tavsiyelerde bulunur sonra ortak arkadaşlarımızın yaptıklarını konuşur ordan geçmişe gideriz ,daha sonra aile konusu açılır ve yakındığımız konuları konuşur topu hayata atarız böyle uzar gider :)))

0

emin olun bir cogu bos muhabbet ne konustuklarini kendilerine sorun tlfnu kapattiginda onlarda bilmiyorlardir

0

kadınların telefonda uzun süre konuşmalarının tek sebebi konuşmayı çok sevmeleridir. ayrıca kişi evliyse ve eşi de çok konuşmuyorsa kadın bu açığı yakınlarıyla giderecektir.

1

şimdi burada anlatmaya kalksam oda sayfalarca sürecek :) genel olarak bir konu üzerine konuşuyoruz. o konuyu her yönüyle ele alıyoruz. sonra ele aldığımız konuların üstünden geçip kaçırdığımız bir şey var mı diye kontrol ediyoruz. en kısa zamanda da yüz yüze konuşmak üzere anlaşıp kapatma fazlına geçiyoruz. burada da birbirimiz için ne kadar değerli olduğumuzdan bahsediyoruz. o kadar yani.

0

kızlar dedikodu yapabilir sevgilisiyle konuşabilir yani konuşurlar herkes konuşur erkekde konuşur sadece kızlar değil

1

valla bende onlardan biri olmama rağmen hiç anlamıyorum. muhabbeti uzatan gıybettir diye düşünüyorum :)

0

kızlar gün boyu yaşadıklarını telefonda birbirletine özet geçiyor olmalılar. başka ne olabilir ki.

0

bir olayı uzatırlarda uzatırlar.
dedikodu yaparlar.
bir olayda heyecanlı bir şey yoksa heyecan katıp anlatırlar.