0

hayır tabikide konuşmuyorum ve asla da konuşmam görsem bir yerde dönüp bidaha bakmam bile keşke birisini hep sevsek ve hep onla bi ömür geçirsek ama olmuyor işte bu devirde napalım:((

0

evet ilk aşkımla hala ara sıra konuştuğum olur. yani biz seneler sonra arkadaş olmaya karar verdik ve aramızda farklı bir bağ vardı onunla kopamadım bir türlü. ancak ona karşı bir his beslediğim için değil veya ilgi duyduğum için değil tamamen arkadaşça konuşmaya devam ettik. hala ara da sıra da konuştuğumuz oluyor dertleştiğimiz oluyor hatta gülerek eskileri yad ettiğimiz bile oluyor. şu an kendisi asker de okulundan dolayı askerlik yapmamıştı ancka şimdiye nasip oldu uzun dönem askerlik yapıyor yani. zor gerçekten allah sabır versin konuşuyoruz ara sıra yalnız bırakmak istemiyorum.

0

evet ilk aşkımla hala konuşuyorum ilk ve son aşkım kendisi umarım bundan sonrada hep böyle devam eder hayatıma ilk defaunu aldım ve hala hayatımda bunu sonsuza kadar götürmeyi düşünüyorum iyiki ve iyiki o diyorum benim katı kurallarım var yani tabii ki de ondan önce sevgilim olabilirdi evet ama yani ben onun yüzüne bakamazdım utanırdım aynı şekilde olmazdı.o yüzden şükrediyorum iyiki ilk hayatıma giren o ve inşallah sonuna kadar da oolur diyorum.

0

ilk aşkla hala konuşmuyorum görsem de konuşmam açıkçası.

0

ilk aşk akrabamdan biriydi cocukcaydi bana göre askti ama degilmiski çabuk bitti akrabam olduğu için de bulunduğumuz ortamlarda denk gelirsek meraba meraba şeklinde onun dışında konuşmuyorum

0

aşk olsaydı zaten ilki sonu olmazdı, tek olurdu. demek ki aşk değilmiş. geçmişe mazi derler, geçmişte kalana da. o yüzden bu tarz kişilerle muhatap olmaya bile değmez.

0

hayır konuşmuyorum gerekte duymuyorum hatırlamakta istemiyorum kendisi aramızda zaten hiç birşey geçmedi.sevgiliydik ama beni sevmediğini öğrendim başka bir kız ile çıktığını duymuştum o zamanlar orta okul zamanıydı boş bir sevgililikti bizim ki bendende bir yaş küçüktü :)

0

hayır çünkü ben evliyim ilk aşkım da benim eşim geçmiş geçmişte kalmıştır en değerlim eşim yani hayat arkadaşım.

0

merhaba merhaba şeklinde konuşuyorum öyle uzun olarak değilde selam verme anlamında nasılsın iyimisin bu kadar